اپ نویسی اندروید
برای نرم افزار نویسی اندروید، لهجههای مختلفی آیتم به کارگیری قرار میگیرند، که درپی یک سری تا از آنانرا به شما معرفی می کنیم.
بیشتر بخوانید:
دوستداشتنیترین لهجههای نرم افزار نویسی عالم کدام میباشند؟
گویش اپ نویسی Java
وقتی که طراحی اپلیکیشن حرف از نرمافزار نویسی اندروید می شود، اولین و دوستداشتنیترین مورد جاوا میباشد. جاوا گویش قانونی اپلیکیشن نویسی اندروید میباشد و این یعنی بیشترین پشتیبانی گوگل از این لهجه خواهد بود. بیشتر نرمافزارهای اندروید که فعلا در گوگل پلی حضور داراهستند، با به کار گیری از گویش جاوا درج شدهاند.
بیشتر بخوانید:
لهجه اپ نویسی جاوا چه میباشد و چه کاربردی دارااست؟
اولین گام در اپ نویسی اندروید نصب نرمافزار Android Studio میباشد. این نرمافزار با اندروید SDK (گروهای از ابزارهایی که برای گسترش اپهای اندروید پباده سازی گردیده اند) بسته بندی میگردد و این یعنی همگی چیزهایی را که نیاز داریم در یک جا انباشته شده میباشد.
اپ نویسی اندروید
«یادگرفتن قانونی و ورقه ها» از گوگل آغاز عمل را برای ما ریلکس میکن، و بیشترین تعداد متعددی کتابخانه (کد مجانی برای افزایش اپلیکیشن ها) و یادگرفتنهایی که روی این نحوه تمرکز مینمایند را دراین شیت گوگل می قدرت پیدا کرد.
جاوا به وسیله Sun Microsystems در سال ۱۹۹۵ منتشر شد و در نصیبهای متعددی از نرمافزار نویسی گزینه به کار گیری قرار گرفت. کدهای جاوا بوسیله یک ماشین مجازی روی دستگاههای اندروید تعبیر و اجرا می گردند.
متاسفانه، جاوا پاره ای پیچیده میباشد و این پیچیدگی وسیعترین بازدارنده برای اکثری از عده ای میباشد که میخواهند آغاز به اپلیکیشن نویسی اندروید نمایند. اندروید یک لهجه نرمافزار نویسی شی گرا با موضوعات سرگردان کننده میباشد، مانند ساختارها، خطاهای مکان نما و بخش اعظمی از ساختارهای پیچیده دیگر که درحالتی که جاوا SDK را بدینها اضافه کنیم، تمامی چیز پیچیدهخیس میشود. زمانی برای اولی توشه سراغ کدنویسی اندروید میروید، بایستی به نزاعای برای پی بردن اینکه جاوا چه میباشد و اندروید به چه شکل فعالیت مینماید، بروید. نرم افزار نویسی با به کارگیری از جاوا همینطور نیاز به فهم مبناای از مفاهیم گریدل ( مانند Manifest Android و XML ) میباشد.
بیشتر بخوانید:
با اصطلاحات نرم افزار نویسی اندروید آشنا گردید
اما همگی اینها بهاین مضمون وجود ندارد که جاوا یک لهجه نرمافزار نویسی بد میباشد. برخلاف آن، این غلط میباشد که یک گویش را بد بدانیم. همینطور صراحت دارد که اکثری از غم های جاوا وجود داراست، البته میاقتدار با جاوا یک کد پاک (Clean Code) را نوشت. به همین استدلال بخش اعظمی از عموم جاوا را دوست داراهستند و همینطور یکیاز بزرگترین گویشهای نرمافزار نویسی اندروید در جهان میباشد که حدودا کلیه کاره میباشد. با دقت به جدول PYPL (محبوبیت لهجه های نرم افزار نویسی)، جاوا دوست داستنیترین لهجه اپلیکیشن نویسی میان برنامه نویس ها میباشد.
اندروید استودیو در زمان چندین سال قبلی روز آپ دیت کارکشته خیس گردیده و خصوصیتهایی مانند طراح بصری و سیستم پیشنهادات که سبب می شود پردازش یکنواختخیس و روشنخیس باشد به آن اضافه شدهاست. پس ارزشش را داراست، حتی درصورتی که رنج راه و روش جلوی پیشرفت سریع مارا بگیرد، سراغ گویش اپلیکیشن نویسی جاوا برویم و برای بسط اپ اندروید از آن به کارگیری کنیم.