واکنش واقعی استفاده کننده برای ساختن یک نرم افزار اساسی است. شما می توانید از بازخوردها و فیدبک های کاربرانی که از نرمافزار شما استفاده کرده اند برای توسعه و گسترش برنامه خودتان استفاده کنید. با نحوه های پایین می توانید این کار را انجام بدهید:
برای عده داده های کمّی، اپلیکیشن را تجزیه و ارزیابی نمایید
از نظرسنجی ها و رای زنی ها برای بدست آوردن داده های طراحی اپلیکیشن در مشهد کیفی استفاده نمایید
مرتباً با کاربران خود حرف کرده و ارتباط شخصی برقرار فرمائید
ساده ترین رویکرد جهت دریافت واکنش کاربران نسبت به اپتان، ارسال ساده یک ایمیل شخصی برای پرسیدن حالت آنها و طریق استفاده از نرم افزار شماست.
شما به معنای حقیقی وواقعی کلمه باید بپرسید: “فعالیت با اپلیکیشن من برای شما چطور می باشد؟” نیازی به هیچ تجزیه و به حساب آوردن پیچیده ای نیست!
نکته مهم همین کلمه چطور میباشد. قرار نیست بپرسید چقدر اپ شمارا دوست دارا هستند یا دلشان می خواهد چه توسعه و گسترش هایی کند. میتوانید چنین سوالاتی را از طریق پرسشنامه هایی که آماده می کنید بپرسید.
در روند آینده لیستی از توسعه های احتمالی را ساخت و ساز کرده و موردها موجود درین دو تیم را اصلاح فرمایید:
مواردی که اشتباه هویدا است را برطرف نمائید
مواردی که به راحتی حل میگردند را برطرف فرمائید
مساله را خیلی سخت و غامض نکنید. قرار نیست موشک هوا نمائید! مواردی که باید بهبود پیدا کنند را بهبود ببخشید و با گاز نسخه نو نرمافزار تان را منتشر فرمائید. کلید شغل با عکس العمل کاربر، آزمایش عملکردها و نتایج می باشد. تا هنگامی که فرضیاتتان را آزمایش نکنید هیچ کس نمی فهمد آیا اپ شما با این موارد بهتر شغل می کند یا نه.
می توانید نرمافزار خودتان را با TestFlight تست فرمایید. به سادگی افراد متعدد را برای به کارگیری آزمایشی از برنامه تان دعوت فرمایید و نسخه جدید اپلیکیشن خود را برای آنها ارسال فرمایید. شما می توانید حداکثر ۱۰٫۰۰۰ نفر را دعوت کنید و آنان میتوانند در زمینهی آخرین نسخه اپلیکیشن شما واکنش سریع بدهند.
چقدر زمان باید صرف نمائید؟ از تعدادی ساعت تا تعدادی روز برای برای آزمایش UI / UX وقت بگذارید. زیاده روی نکنید.
چقدر باید هزینه نمایید؟ برای خرید ابزار خوب بایستی با تمرکز به نیازتان هزینه نمائید.
گامبعدی چیست؟
اولین چیزی که باید یادتان باشد این میباشد که دانستن روند فعالیت مهم نیست؛ شما بایستی مسیر را طی نمایید. اجرای هر مورد از این مراحل در ایجاد کرد یک اپلیکیشن موفق بسیار اهمیت دارد. دوم اینکه شما باید به اپلیکیشنی که ساخته اید به چشم یک تجارت و تجارت نگاه فرمایید. این نرمافزار یک هدف تجاری برای ارائه چیزیست که شما در توانتان بوده و از طرف دیگر می بایست بتواند هزینه های شما را هم هواخواهی کند. درضمن شما می بایست خودتان را در بازار رقابت نگه دارید و عقب نشینی نکنید.
هر بار که نسخه جدیدی از نرمافزار خودتان ارائه می کنید، به بازخوردهای کاربران و نقاط ضعف و قوت اپلیکیشن اعتنا فرمایید و نسخه جدید آن را مطابق با نیاز آنها ارائه کنید. از شکست ها درس بگیرید و اشتباهاتتان را تکرار نکنید.
توصیه ما به شما این هست در هر مرحله از عمل ایجاد کرد نرمافزار از خودتان بپرسید که در کجای مسیر قرار دارید و گام بعدی را به بهترین شکل ممکن بردارید. به پیشرفت، حرکت مداوم و استحصال بینش و دور اندیشی ادامه بدهید و متوقف نشوید. از گذشته تصمیم بگیرید که این نرمافزار را برای تاثیر گذاشتن می سازید یا فقط جنبه سرگرمی دارد. چیره باشید.