مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

اپلیکیشن چیست؟



در  طراحی اپلیکیشن دنیایی که با اپ های متفاوت اشراف گردیده؛ ساخت‌و‌ساز نرم افزار ماهر به گرفتاری ای جدید برای کارشناسان حوزه ی دیجیتال، تبدیل شده‌است. اکثری از شرکت ها بسط دهنده ی این نرم افزار ها ممکن میباشد در سال حتی بیش تر از بیست تا سی نرم افزار نیز به بازار عرضه نمایند. اکثر گجت هایی هم که امروزه ایجاد میشوند می بایست با یک اپ در اختیار گرفتن شوند. از گونه های باطن ها گرفته تا بخش اعظمی از اسباب خانگی نو صرفا از روش یک اپ بر روی موبایل هوشمند شما قابل در اختیار گرفتن می باشند.

به همین ادله در‌این نوشته‌علمی قصد داریم تا مراحلی که بایستی برای ساخت‌و‌ساز نرم‌افزار ماهر طی فرمائید را توضیح دهیم.

نرم‌افزار چه است؟


ایجاد برنامه ماهر


در صدر نرم‌افزار ها با مقصود سرگرمی یوزرها پباده سازی و عرضه شدند. آنها دربرگیرنده گونه های بازی ها و بخش اعظمی از اپلیکیشن های معمولی ی کاربردی بودند. ولی با سپری شد برهه زمانی و تغییر‌و تحول نیاز بازار جهانی، توسعه و گسترش دهندگان استراتژی جدیدی برای پباده سازی نرم‌افزار های خویش در حیث گرفتند. آنان با تحلیل نیاز های همگانی عموم مانند خوراک میل کردن، خرید کردن، نیاز به ورزش کردن و غیره بدین سود رسیدند که می‌توانند با ایجاد برنامه های هدفمند بدین نیاز ها جواب موءثر بدهند. همین خط مشی سبب شد تا برنامه ها آن وضعیت بی آلایش ی خویش را از دست بدهند و ماهیتی پیچیده و ماهر به خویش بگیرند.

امروزه نرم‌افزار ها تمامی جا وجود دارا‌هستند. در کامپیوتر ها، در موبایل های هوشمند، در مترو و حتی‌د‌ر منزل ی شما. اکثری از فعالیت های روزانه ی ما از روش نرم افزار ها انجام میگردد. مورد ای که شاید انسان بیست سال پیش هیچگاه نمی توانست تصور نماید.

برنامه ها در چه سیستم برهان هایی اجرا می گردند؟


چگونگی پباده سازی نرم افزار ماهر


پیش از اینکه سیستم دلیل های منحصر به فرد تلفن همراه های هوشمند به وجود بیایند؛ چیزی با این تیتر وجود نداشت و در واقع می قدرت خاطرنشان کرد تلفن همراه ها فاقد سیستم دلیل بودند. تلفن همراه های اول فقط امکان برقراری تماس را به شما می دادند ولی با پیشرفتشان توانستند بعضی تجهیزات رفاهی را نیز به خویش اضافه نمایند.

با پیشرفت سریع حرفه آوری ما شاهد پیدایش سیستم برهان های اندورید و IOS بودیم که امروزه سلاطین سیستم برهان تلفن همراه های هوشمند به اکانت می‌آیند. البته پیش از آنها چی؟ چه طور موبایل های هوشمند سیستم ادله اختصاصی به خویش را دارا شدند؟

در واقع هنگامی کارشناسان حوزه ی رشته آوری، عطش عموم برای استعمال از تلفن همراه های هوشمند را مشاهده کردند تمایل به پباده سازی برنامه های گوناگون گرفتند. ولی نبود دور و اطراف مطلوب برای این نرم‌افزار ها بازدارنده از اجرای مفید آنها میشد.

در سود پروژه های تولید نرم افزار ماهر یک کدام از بعد از دیگری با باخت مواجه شدند. در غایت دو کمپانی سیمبین و جاوا فضا هایی را برای اجرای نرم افزار های ماهر کد نویسی کردند. در کنار این مورد پیدایش دوربین های دیجیتالی در تلفن همراه ها، سبب ساز شد عصری تازه در به کار گیری از تلفن های یار و همدم ابتدا گردد. دیگر این وسائل الکترونیکی صرفا برای برقراری تماس کاربرد نداشتند. اکثر عموم از آنان برای سرگرمی و تثبیت لحظات گوناگون معاش حود استعمال می کردند. اکثر نوجوان ها برای خویش تلفن همراه یاور داشتند. البته سلطه ی جاوا و سیمبین خیلی دوام نیاورد.

نسبتاً از سال ۲۰۰۷ که او‌لین تلفن همراه های همدم لمسی وارد بازار شدند. پباده سازی یک سیستم استدلال توسعه یافته جهت ریلکس خیس کردن کوشش این تلفن همراه ها مطرح شد. در‌پی این مسئله نسبتاًً از سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ سلطنت سیستم برهان های اندروید و IOS آغازشد. درین در بین سیستم برهان هایی مانند بادای سامسونگ و Windows Phone ماکروسافت نیز عرضه شدند اما هیچ کدام نتوانستند رقیبی دور از شوخی برای اندروید و آی وی اس محسوب شوند. می اقتدار یک کدام از ازمهمترین رموز موفیت این دو سیستم دلیل را آپ تو دیت های مکرر آن‌ها دانست. در صورتیکه حال حاضر ورژن های نخستین ی اندروید و IOS را ملاحظه کنید شاید به نظرتان خنده دار بیایند البته همین تغییرات و بهبود های موءثر در‌این سیستم کارداران منجر شد که یوزرها همواره با آن‌ها حس راحتی نمایند و از آنها زده نشوند. با اعتنا با آمار رو به رویش و مثبت این دو سیستم ادله از شرکت های گوگل و اپل بعید میباشد بدین زودی ها رقیبی بدون شوخی برای آن‌ها پیدا گردد.

تفاوت اندروید و IOS

  • ۹۹/۰۹/۱۵
  • دیزاین اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی