مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

اندروید چیست؟

اگر میخواهید طراحی اپلیکیشن داشته باشید این مطلب کاملا برای شما مفید است.

اپلیکیشن نویسی اندروید چه است؟

نرم افزار نویسی اندروید چه است : امروزه نسبتاً کلیه یوزرها برای رفع نیازهای روزمره خویش، از موبایل‌های هوشمند به کارگیری می‌نمایند. با فراگیر شدن تلفن همراه‌های هوشمند دربین عموم، اپ نویسی نرم افزار‌های کاربردی برای سیستم دلیل‌های این دستگاه‌ها به یک کدام از پردرآمدترین شغل‌ها تبدیل گردیده است. با دقت بدین مسئله، اشخاص متعددی به یادگیری اپ نویسی اندروید عشق مند گردیده اند. چنانچه شما نیز جزو علاقمندان به یادگرفتن نرم افزار نویسی اندروید می باشید و قصد دارید با درایت بدون نقص یادگرفتن اندروید را آغاز فرمایید، از شما دعوت می کنیم تا در انتهای این نوشته ی علمی، با وبسایت یادگرفتن اپلیکیشن نویسی سون لرن هم پا باشید.
دانلود این فیلم آموزشی با کیفیت خوب و وسعت ۳۵ مگ
شاید شما هم تصمیم خویش را گرفته اید که اولی قدم خویش را برای ورود به‌این بازار گرانقدر بردارید البته نمی‌دانید از کجا استارت فرمائید! همینطور پرسش‌های متعددی در ذهنتان صورت گرفته میباشد و در‌پی پاسخی مطلوب برای آنها می باشید. سوالاتی به عنوان مثال اپلیکیشن نویسی اندروید چه می باشد، بازار عمل اندروید در کشور‌ایران چه‌گونه میباشد ، پیش نیازهای نرم‌افزار نویسی اندروید چه می‌باشد و... . پس در صورتی دوست دارید جواب سوال های خویش را از گویش سعید شاهینی نرم‌افزار نویس ارشد اندروید دیجی متاع بشنوید، ویدئوی بالا را از دست ندهید.

فهرست محتوای این نوشته ی علمی

چرا بایستی نرم‌افزار نویس اندروید شویم؟
اندروید چه می باشد؟
تاریخچه اندروید چه است؟
آیا آغاز اپ نویسی اندروید مشقت بار میباشد؟
برای یادگیری نرم‌افزار نویسی اندروید از کجا استارت کنیم؟
شیوه‌های درآمدزایی از نرم افزار نویسی اندروید
شایسته ترین شیوه یادگیری لهجه نرم‌افزار نویسی اندروید چه می‌باشد؟

چرا بایستی اپ نویس اندروید شویم؟

نرم افزار نویس اندروید android

تا به‌ هم اکنون به‌این مورد تفکر کرده ‌اید که عالم فارغ از تلفن همراه‌های هوشمند به چه شکل خواهد بود؟ تصور دنیای مدرن سوای تلفن همراه‌های هوشمند برای ما عمل چندان معمولی ای نخواهد بود. چون معیار استعمال از موبایل‌های هوشمند در بین عموم بیشتراز پیش در درحال حاضر ارتقاء میباشد و عموم روز آپدیت به آنان متعلق‌خیس می شوند. امروزه به طور تقریب تمامی یوزرها برای رفع نیازهای روزمره خویش، از موبایل‌های هوشمند استعمال می‌نمایند. این نیازها کوچکترین و متداول‌ترین شغل های اشخاص را هم مشمول می شوند. مثلا خرید کردن، درخواست آژانس، برقراری رابطه، اعمال کارها مالی و.... .

به این ترتیب با ظهور موبایل‌های هوشمند به ویژه تلفن همراه‌های بر پایه ی سیستم برهان اندروید، بازاری تازه و بلندمرتبه برای برنامه نویس ها و بسط دهندگان تولید شد. به ندرت با ارتقا کاربرد این دستگاه‌ها فی مابین عموم و شم نیاز به قابل انعطاف افزارهای متعدد، بازار نرم افزار‌های تلفن همراه روز آپدیت کلان‌خیس شد و بسیار رونق گرفت. بر این پایه اپ نویسی نرم افزار های موبایلی به یکی‌از دوستداشتنی‌ترین و پردرآمدترین شاخه‌های نرم‌افزار نویسی تبدیل گردد. تا به امروز سیستم ادله‌های مختلفی مانند Symbian، BadaOs و... برای تلفن همراه‌های گوشی ارائه گردیده اند، البته نتوانستند در میدان رقابت با سیستم ادله‌های دیگر دوام بیاورند.

در واقع مهمترین استدلال برای یادگیری اپلیکیشن نویسی اندروید، بازار کار نیک آن در کشور ایران و بقیه کشورهای عالم میباشد. شما بعداز یادگرفتن نرم افزار نویسی اندروید، هرگز بی کار نخواهید ماند و در هر کجا که باشید میتوانید درآمدزایی فرمائید.

سیستم دلیل اندروید طی سال هایی که از تولدش می‌گذرد توانسته میباشد از تک تک رقبای خویش در‌این میدان پیشی گیرد. این سیستم دلیل به پرکاربردترین و دوستداشتنی‌ترین سیستم دلیل تلفن همراه‌های هوشمند تبدیل شد‌ه‌است. امروزه اندروید توانسته میباشد بیشتراز 73 درصد از بازار سیستم ادله‌های تلفن همراه هوشمند را در دست خویش درآورد. سیستم دلیل iOS با کسب حدود 17 درصد از این بازار در حالا تعقیب اندروید میباشد. در صورتی‌که بقیه دستگاه‌های یار مانند تبلت، گجت‌های هوشمند و... را به‌این آمار اضافه کنیم، اختلاف این دو سیستم دلیل بسیار بیشتر شود. بر این شالوده اندروید توانسته میباشد تحت عنوان فراگیرترین سیستم استدلال تلفن همراه‌های هوشمند، تبلت ها، گجت‌ها و... شناخته خواهد شد.
بیشتر بدانید : فراگیری اندروید استودیو (نصب و ترفندهای کلیدی)

اندروید چه می باشد؟

استارت نرم افزار نویسی اندروید

اندروید (Android) سیستم‌ عاملی متن‌ گشوده میباشد که بر شالوده هسته لینوکس به وسیله کمپانی گوگل بسط داده گردیده است. متن گشوده بودن اندروید بدین مفهوم میباشد که سورس کد مهم آن در دسترس مردم جای دارد. یعنی برای به کارگیری از آن نیازی به اخذ تایید صلاحیت و یا این که صرف هزینه وجود ندارد. متن گشوده بودن اندروید منجر می شود که سورس کد اساسی آن به راحتی در دست یوزرها و بسط دهندگان متفاوت در سرتاسر دنیا قرار گیرد. این خصوصیت سبب ساز میشود اندروید به وسیله گسترش دهندگان بیشماری سنجیده شود و در غایت افزایش یابد.

به جهت متن‌ گشوده بودن و بقیه خصوصیت ‌های اندروید، حضور این سیستم برهان به موبایل‌‌های هوشمند محصور نشده میباشد و دستگاه‌های متعددی مانند تبلت ها، فریزر‌ ها، ساعات، تلویزیون‌ها و بقیه دستگاه‌های هوشمند از آن به کار گیری می‌نمایند. همان گونه که اشاره شد، اندروید مبتنی بر هسته لینوکس توسعه و گسترش داده گردیده است. به این ترتیب وظایفی مانند سئو یاد، رابطه قسمت‌های قابل انعطاف افزاری با hardware، رئیس پردازش‌ها و... بوسیله هسته لینوکس پردازش می گردد.

یکی‌از مزیت‌های اندروید در مقابل بقیه سیستم ادله‌های دیگر انعطاف پذیری میباشد. بر طبق این خصوصیت اندروید، برنامه نویس ها می توانند هر چه سریعتر و شل‌خیس نرم افزار هایی را گسترش دهند که از آحاد ویژگی‌ها و اقتدار یک تلفن همراه هوشمند منفعت ببرند. اما انعطاف‌ پذیر بودن این سیستم برهان صرفا به‌این معنی وجود ندارد که سازندگان یا این که بسط دهندگان می‌ توانند در آن تغییراتی ساخت نمایند. بلکه به‌این مضمون‌ میباشد که اندروید محدودیتی را بر یوزرها خویش اجرا نمی‌نماید. براین اساس آن ها توانا خواهند بود که با نصب قابل انعطاف افزارهای متعدد سیستم‌های اندرویدی خویش را فردی سازی نمایند.

این عامل ها دست به دست یکدیگر دادند تا صنعت گسترش نرم افزار‌های تلفن همراه هوشمند، وارد مرحله جدیدی خواهد شد. با اعتنا بدین عارضه ها دکان‌های بسیار متعددی به مراد عرضه نرم افزار‌های موبایل‌های همدم برای مثال Google Play، App Store و... ساخت‌و‌ساز شدند. در‌این مغازه‌ها توسعه و گسترش دهندگان و کمپانی‌های متعددی در حالا ارائه نرم افزار‌های گوناگون و درآمدزایی میباشند. استقبال عموم از سرویس ها این قابل انعطاف افزارها سبب ساز شد‌ه‌است که روز آپدیت به شمار آنها اضافه گردد. تا جایی که کسب و شغل های متعددی برای ارائه سرویس ها بیشتر به مشتریان و یوزرها خویش، به توسعه و گسترش نرم افزار‌های اندرویدی روی آورده اند.

تاریخچه اندروید چه میباشد؟

لهجه اندروید چه میباشد؟ android

درین قسمت از نوشته‌ی‌علمی به چک تاریخچه اندروید میپردازیم تا دریابیم که‌این سیستم ادله چه گونه ایجاد شده است. همینطور خوا هیم روءیت کرد اندروید برای کسب تیتر محبوبترین سیستم استدلال تلفن همراه‌های هوشمند دستخوش چه تغییراتی بوده میباشد. گوگل سال 2005 کمپانی کوچکی به اسم Android را خریداری کرد. این مجموعه بوسیله اندی رابین (Andrew E. Rubin) با غرض تشکیل داد و بسط قابل انعطاف افزارهای گوشی احداث گردیده بود. اندی رابین کمپانی اندروید را که در سال 2003 احداث کرده بود، به ازای اخذ 50 میلیون دلار در دست گوگل قرار اعطا کرد. اما همچنان عمل رابین با این مجموعه به نقطه پایان نرسیده بود، چون بعداز واگذاری این موسسه به گوگل به سِمت معاونت مدیر فنی گوگل منصوب شد.

همینطور در گوگل وظیفه رئیس پروژه اندروید به رابین واگذار گردیده بود. شاید آن مجال خویش رابین تصور نمی کرد که اندروید به یکی‌از فراگیرترین سیستم‌ برهان‌های عالم تبدیل گردد. گمانه زنی در رابطه قصد گوگل برای ورود به بازار ارتباطات موبایل از سال 2006 ادامه داشت تا بالاخره در سال 2008 اولیه ورژن سیستم دلیل اندروید به وسیله این مجموعه ارائه شد. او‌لین موبایل ملازمت که از سیستم دلیل اندروید به کارگیری می کرد، با اسم HTC Dream به بازار عرضه شد. این ورژن اندروید از بخش اعظمی تجهیزات پیش فرض که امروزه در موبایل‌های هوشمند مشاهده میشود، پشتیبانی نمیکرد.

در سال 2009 گوگل نرم افزار فشرده ای را برای بروزرسانی اندروید در حیث گرفته بود. پیرو این تصمیم، در آن سال اندروید چهار توشه آیتم بروزرسانی قرار گرفت و ورژن‌های بهبود یافته ای را منتشر کرد. نهایی ورژن ارائه گردیده از اندروید در سال 2009، شیرینی خامه ای (Eclair) اسم گذاری شد. آنگاه در طول سال‌های 2010 تا 2013 به روز‌های دیگری به عنوان مثال Froyo، Gingerbread، Honeycomb،Jelly Bean ،Ice Cream Sandwich عرضه شد. با عرضه این ورژن‌ها تجهیزات بسیار متعددی به سیستم استدلال اندروید اضافه شد که می‌اقتدار به seo همت، پشتیبانی از قابلیت و امکان یکسری لمسی، حالت یابی و مسیریابی زنده، فناوری NFC و... اشاره نمود.

گوگل بعد از عرضه چهار‌مین ورژن از اندروید تصمیم گرفت که هر سال صرفا یک ورژن از اندروید را منتشر نماید و در طول آن سال به پیشرفت در عملکرد و رفع باگ‌های آن بپردازد. از سال ۲۰۰۹ ورژن‌های متعدد سیستم برهان اندروید، مبتنی بر اسم یک شیرینی یا این که شکلات عرضه می‌ شوند. او‌لین توشه مدیریت پروژه اندروید، توصیه اسم‌ گذاری ورژن‌‌های این سیستم دلیل را بر پایه ی اسم‌های شیرینی مطرح کرد و ایده اش آیتم پسند قرار گرفت. همینطور در سال ۲۰۱۳ گسترش‌ دهندگان اندروید اعلام کردند که با کمپانی Nestle همیاری خواهند کرد. به همین استدلال ورژن 4.4 اندروید را مبنی بر اسم یک کدام از برندهای دارای شهرت شکلات این مجموعه، کیت‌ کت نامیدند.

سال 2014 با عرضه اندروید 5، این سیستم برهان دوست داشتنی از امکان پیاده سازی بر روی تلویزیون ها، گجت‌های هوشمند و... پشتیبانی کرد. مدیر قسمت بسط اندروید از این بروزرسانی به عنوان بلندمرتبه‌‌ترین بروزرسانی اندروید خاطر می‌نماید. چون قلمرو این سیستم ادله دیگر محصور به به کار گیری در تلفن همراه‌های هوشمند نمیشد. اندروید با عرضه این ورژن توانست دامنه کاربردهایش را بزرگ‌خیس نماید و به یک سیستم استدلال همگی منظوره تبدیل گردد. همینطور در اندروید 5 مدل جدیدی از رابط کاربری به اسم متریال صفحه ارایی (Material Design) پباده سازی و پیاده شد که بسیار آیتم اعتنا قرار گرفت.

  • ۰۰/۰۳/۰۴
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۱)

فضای رایگان آپلود فایل و آپلود عکس اشتراک گذاری ویدیو...اهنگ...فایل


https://98share.com/

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی