اندروید استودیو اسم دور و بر برای طراحی اپلیکیشن که بوسیله کمپانی کارکشته گوگل تاسیس شده است به همین خیال بوسیله گوگل بصورت قانونی شناخته میگردد و آن را بخوبی پشتیبانی می نماید زیرا بصورت تخصصی برای اندروید تشکیل شده و هر ابزاری که نرمافزار نویس نیاز دارااست را آماده می نماید تا شایسته ترین تجربه را داشته باشید.
مزایای به کار گیری از اندروید استودیو
اخذ سریع آپدیتهای نو اندروید: به محض اینکه ورژن جدیدی از اندروید وارد بازار گردد، اندروید استودیو طی چندین ساعت آن را اخذ می نماید و از این نحوه میتوانید سریع کتابخانه های تازه را اخذ فرمائید.
سرعت ایجاد نرم افزار زیاد میباشد.
دارنده سیستم خطایابی و دیباگینگ توسعه یافته برای رفع خطاهای نرم افزار میباشد.
قابلیت پباده سازی متریال طراحی صفحه را برای شما آماده می نماید.
براحتی میتوانید درآن بازی سازی نمایید.
از لهجه نرمافزار نویسی جاوا (Java) پشتیبانی می نماید و نهایی ورژن را در اختیارتان قرار میدهد.
از لهجه نرمافزار نویسی کاتلین (Kotlin) بخوبی پشتیبانی می نماید و پایانی ورژن را در اختیارتان قرار میدهد.
دارنده Gradle میباشد. از گریدل می شود به تیتر build system در گونه های پروژه های php، java ،kotlin ، سی شارپ ، سی پلاس پلاس ، Groovy و حتی java-script بهره مند شد.
دارنده گروه ای از ابزارهای مانیتورینگ و پروفایلینگ سعی نرم افزار از لحاظ باصرفه بودن و قابل اجرابودن برای تشخیص سریع باگ های نرمافزار میباشد.
دارنده تجهیزات جانبی توسعه یافته ای میباشد (تشکیل داد عکس از نوع xml و vector)
میتواند کد نویسی را با فشرده کردن کدها تا یک سری برابر بخوبی seo نماید.
میتواند package را بخوبی با به کار گیری Project Structure رئیس نماید.
قابلیت و امکان استعمال از کد های C و C++ در اندروید استودیو وجود دارااست.
وقت گیر بودن مجال index و build در گریدل دربین ۳۰ تا ۴۰ ثانیه درحالتی که که پروژه پاره ای سنگین باشد.
برای نرمافزار نویسی در دور و اطراف اندروید استودیو بایستی از لهجه های جاوا و Android SDK به کارگیری نمائید. در حالتی که نمی دونید SDK چه است بایستی بیان کنم مخفف Software Development Kit یا این که کیت گسترش اپ است. این SDK عمل شما برای نرمافزار نویسی را راحتر می نمایند. برای فعالیت کردن با لهجه جاوا می بایست از قبلی این کیت یا این که به عبارتی SDK را روی کامپیوتر خویش نصب کرده باشید. این دور و اطراف اپ نویسی به شما اذن میدهد که به چیز هایی مانند دکمه ها و دیگر المان های رابط کاربری دسترسی داشته باشید و خیلی ریلکس بتوانید پیرایش این المان ها را در نرم افزار خودتان تغییر و تحول بدهید.
بازار فعالیت خیر داراست یعنی تقاضا برای اشخاصی که اندروید استودیو بلد می باشند زیاد میباشد و میتوانید به طور های متفاوت (فریلنسری، حضوری، پروژه ای و …) وارد بازار عمل اندروید گردید و به استخدام کمپانی هایی که بدین تخصص نیاز داراهستند درآیید.
چنانچه هم میخواهید تحت عنوان یک بسط دهنده استخدام بشوید، یکی شیوه های یادگیری، فعالیت کردن با اندروید استودیو است. همینطور چنانچه می خواهید در آینده نرم افزار خویش را به فروش برسانید، یک ایده خوب به کار گیری از این گوشه و کنار نرم افزار نویسی اندروید به یار گویش جاوا میباشد.
معایب به کار گیری از اندروید استودیو
زیرا اندروید استودیو وسعت بالایی دارااست بخاطر همین نیاز به یک سیستم خوب از لحاظ مشقت بار افزاری داشته باشید. برای اینکه بدونید چه سیستمی برای نصب اندروید استودیو نیاز میباشد مقاله “ به چه شکل یک لپ تاپ خوب برای اپلیکیشن نویسی اندروید پیدا کنیم؟ “میتواند راهنمای خیر و خوبی برای شما باشد.
نصب اندروید استودیو: نصب اندروید استودیو یه خرده فرآیند دارااست و به همین عامل شاید خیلی از اشخاص درین مرحله در گیر ایراد شوند. البته نگران باشید با این مقاله “ یادگرفتن نصب اندروید استودیو به طور تصویری ” میتوانید ریلکس آن را نصب نمایید.
وسعت sdk در اندروید استودیو مقداری زیاد میباشد.
گیر کردن و کرش دادن اندروید استودیو (در صدر android studio با باگ کاغذ سیاه مشهور گردیده بود)
حل کردن غلط های اندروید استودیو در نصیب گریدل ناممکن بود (گشوده این عیب اندروید استودیو به نسخه های سابق برمی شود)
با سلام و عرض احترام
از همین الان از وبلاگ خود درآمد کسب کنید.
سایت دنیس کوتاه کننده لینک حرفه ای با امکان کسب درآمد مستقیم و تضمینی
آدرس ما :
https://Dnis.ir/v