مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

عموم امروز بیشتر از هر مجال دیگری از تلفن همراه‌هایشان به کارگیری می‌نمایند. آمارها آرم میدهد که طراحی اپلیکیشن ایالات متحده روزمره ۵ ساعت در تلفن همراه‌هایشان وقت می گذرانند. بیشتر این مجال صرف گشت‌وگذار در نرم افزار‌ها و وب سایت‌های گوناگون میشود. به همین خیال و خاطر میباشد که پول در گردش صنعت نرم افزار‌های موبایلی در سال‌های اخیر، جهش خیره‌کننده‌ای داشته میباشد. اکثری از کسب‌وکارها برای ارتقاء درآمد خویش پیرو پباده سازی نرم افزار برای خویش میباشند. به همین خیال و خاطر میباشد که تقاضا برای بسط‌دهنده و طراح نرم افزار، روز آپ دیت ارتقا پیدا می‌نماید. ضمن این که عده ای که بسط‌دهنده نرم افزار می شوند هم میتوانند درآمد خیر کسب نمایند.

به‌دنبال توضیحات بالا، بر آن شدیم تا درین نوشته ی علمی آموزشی یه خرده بیشتر راجع‌به پباده سازی نرم افزار و شیوه درآمدزایی از آن سخن کنیم.
فراگیری پباده سازی نرم افزار
پباده سازی نرم افزار به چه شکل میباشد؟

پباده سازی نرم افزار به معنای روند‌ای میباشد که در آن یک نرم افزار تلفن همراه ساخته می‌گردد. درین مراحل معمولاً یک گسترش‌دهنده شغل های فنی و نرم افزار نویسی تلفن همراه را اعمال می دهد و یک طراح شغل های مرتبط با پباده سازی رابط کاربری (UI یا این که user interface) و تجربه کاربری (UX یا این که user experience) را اجرا میدهد. ولی ممکن میباشد که هر دو قسمت این‌ها به وسیله یک نفر اجرا شاید یا تیمی متشکل از یک سری گسترش‌دهنده و طراح، این وظایف را اجرا دهند. شما برای این که بتوانید تحت عنوان یک طراح یا این که بسط‌دهنده نرم افزار وارد بازار گردید، نخست بایستی با فرایند گوناگون آن آشنا گردید، آن گاه تمرین نمایید تا بتوانید شغل های اجرایی را نیز اعمال دهید.

اندروید و iOS دو پلتفرم یا این که سیستم ادله مهم‌اند که بیشتر نرم افزار‌های تلفن همراه برای آن ها پباده سازی میگردند. در بسط نرم افزار‌های اندروید و iOS تفاوت‌های متعددی دارااست. برای استارت عمل خویش بایستی یک کدام از این دو پلتفرم را گزینش فرمایید. معمولاً طراحان به خیال ریلکس‌خیس بودن توسعه و گسترش اندروید (از حیث بدون‌پول بودن نرم‌افزار‌های آن و مسائل دیگر) فعالیت خویش را با پباده سازی نرم افزار اندروید شروع می‌نمایند. دراین جا هم ما توضیحات خویش را بر این اساس سرویس شما ارائه میکنیم.

نرم افزار‌های تلفن همراه به دو تیم کلی نیتیو (native) و HTML5 تقسیم می شود. نرم افزار‌های نیتیو، نرم افزار‌هایی می‌باشند که به طور منحصر برای یکی سیستم ادله‌های جانور (اندروید یا این که iOS) پباده سازی و ساخته میگردند. البته نرم افزار‌های HTML5 بر اساس اینترنت نوشته میگردند. به سیرتکامل‌ای که در هر سیستم عاملی امکان اعمال دارا هستند. از حیث عملکرد و معدود‌هزینه بودن، نرم افزار‌های HTML5 به صرفه خیس به حیث می‌رسند. البته حقیقت دیگر این میباشد که‌این نوع نرم افزار‌ها می توانند محدودیت‌های متعددی داشته باشند. در نرم افزار‌های نیتیو دست ما بازتر میباشد و شغل های بیشتری میتوانیم اجرا دهیم.

همینطور یک نوع دیگر از برنامه‌ها وجود دارااست که به آن نرم افزار‌های هیبرید یا این که Hybrid apps میگویند. نرم افزار‌های هیبرید به نوعی ترکیبی از نرم افزار‌های نیتیو و HTML5 محسوب می شوند. در واقع این برنامه‌ها هم بر شالوده اینترنت درج شده‌اند و می‌قدرت از آن ها در سیستم دلیل‌های گوناگون بهره مند شد. البته تفاوتش این میباشد که یک بستر نیتیو برای آن ساخت‌و‌ساز می شود به گونه ای که ظاهرشان مشابه به نرم‌افزار‌های نیتیو و منحصربه‌فرد برای هر سیستم برهان میگردد. درین نوع پباده سازی، نسبت به پباده سازی HTML5، دست طراح بازتر میباشد و بیشتر می تواند از خصوصیت‌های آن سیستم برهان خاص بر روی نرم افزار خودش منفعت برنده شود. ولی گشوده هم محدودیت‌هایی برای این نوع نرم افزار نیز وجود داراست.

معمولاً برای این که شایسته ترین پباده سازی را داشته باشیم و بتوانیم از تک تک پتانسیل‌ها به طور بی نقص و صد درصدی به کار گیری کنیم، می بایست نرم افزار‌های تلفن همراه را به طور نیتیو پباده سازی کنیم. فقط گونه های آن این میباشد که می بایست برای هر سیستم دلیل به طور مستقل شغل های اپلیکیشن‌نویسی و پباده سازی را اجرا دهیم که خب به طور طبیعیً هزینه‌های ناشی از آن را ارتقا می دهد. البته از طرف دیگر نرم افزار می تواند خصوصیت‌های بسیار مفیدتری داشته باشد و یوزرها نیز از آن راضی‌خیس باشند. تعیین نوع نرم افزار از این حیث (نیتیو یا این که هیبرید بودن) بیشتر به دارایی و هدف ها شما بستگی داراست. همینطور این زمینه که میخواهید چه خصوصیت‌هایی در نرم افزار وجود داشته باشد.

  • ۰۰/۰۴/۰۵
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی