مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

فرگمنت یکی کلاس های جاوا میباشد که  طراحی اپلیکیشن می قدرت از آن یکسری توشه بهره مند شد. این کلاس دارنده متدهایی میباشد که به آن ها متدهای چرخه قدمت یا این که Life Cycle Method گفته میگردد. این سیاق ها برای رئیس و در دست گرفتن مراحلی میباشد که یک Fragment در بازه زمانی وقتی که وجود داراست (زنده میباشد) به کارگیری می گردد.

یک فرگمنت از هنگامی که در ورقه نرم افزار نشان داده میشود، رایاپارس تا وقتی که از روی شیت حذف می گردد، پروسه مختلفی را طی می نماید. این روند با اعتنا به اتفاقاتی که در تلفن همراه تلفن همراه صورت می‌دهد، کارهایی که دیگر نرم افزار ها اجرا میدهند و تعاملاتی که مخاطب با دستگاه داراست، می‌توانند تغییر تحول نمایند و به روند دیگری تبدیل شوند.

یعنی یک فرگمنت دارنده پروسه مختلفی در طی اجرای خویش است. اپ نویس هم با به کارگیری از متدهای مدیر چرخه قدمت Fragment، می‌تواند مشخص و معلوم نماید که در هر کدام از این مرحله ها، فرگمنت چه رفتاری از خودش آرم بدهد. به گروه این پروسه Life Cycle گفته می گردد.

نکته مهمی که می بایست بدانید، این میباشد که چرخه قدمت یک فرگمنت به چرخه قدمت اکتیویتی صاحب خانه آن متعلق میباشد. هرچند این متدها در Fragment و اکتیویتی با یکدیگر تفاوت دارا‌هستند و تعداد آنان هم گوناگون میباشد، ولی متدهای Life Cycle فرگمنت به متدهای چرخه قدمت اکتیویتی متصل میگردند و با تعلق به آن‌ها جاری ساختن می گردند.

همانگونه که اکتیویتی ها دارنده چرخه حیات می باشند، Fragment‌ ها هم دارنده چرخه حیات منحصر به فرد به خودشان میباشند که با چرخه حیات اکتیویتی اشتراکاتی هم دارااست. در تصویر ذیل چرخه fragment اندروید را مشاهده میکنید: 


شناخت با متدهای فرگمنت اندروید
چرخه حیات فرگمنت حالت های ذیل را دارااست: 

onAttach() : این سیاق زمانی که فرگمنت به اکتیویتی اضافه گردیده خوانده میگردد.

onCreate() : این اسلوب برای مقداردهی در هنگام تشکیل داد فرگمنت فراخوانی می گردد.

onCreateView() : این مشی هنگامی فراخوانده میگردد که فرگمنت ساخت‌و‌ساز گردیده و مهیا ایجاد کرد واسط کاربری (UI) میباشد. در اکتیویتی این وظیفه بر عهده onCreate() بود.

onActivityCreate() : این اسلوب در هنگامی فراخوانده می‌گردد که اکتیویتی صاحبخانه فرگمنت ایفا شد‌ه‌است.

onStart() :  این اسلوب وقتی فراخوانده می‌شود که رابط کاربری فرگمنت مهیا اکران میباشد.

onResume() : در‌این مجال فرگمنت فعال میباشد.

onStop() : این مشی در طی نقطه نهایی عمل فرگمنت انجام می گردد و در صورتیکه موردنیاز میباشد چیزی ذخیره خواهد شد در‌این مرحله می بایست جاری ساختن اعطا کرد.

onDestroyView() :  این سیاق هنگامی فراخوانده میشود که UI فرگمنت از اکتیویتی حذف می گردد.

onDestroy() :  در طول انتهای حیات فرگمنت این سیاق جاری ساختن می‌گردد.

onDetach()‌:  هنگامی فراخوانده میگردد که فرگمنت تماما از اکتیویتی صاحب خانه خویش غیر وابسته گردیده است.

  • ۰۱/۰۷/۲۶
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی