تعیین پلتفرم نرم افزار یکی مهمترین و ابتداییترین قسمت های ضروری برای این عمل ایجاد کرد یک نرم افزار برای استحصال و کارتان میباشد. از تحت قسمت های نخستین برای ایجاد کرد یک نرم افزار بیزنس، تعیین پلتفرم تشکیل داد آن نرم افزار میباشد. التفات شناخت با این پلتفرمها را با موردها زیادی میقدرت توضیح اعطا کرد. ولی یکی مهم ترین موردها، در انتخاب هزینه تشکیل داد نرم افزار میباشد. ما دراین نوشتهیعلمی قصد داریم تا شمارا با گونه های پلتفرم های نرم افزار , مزایا و معایب هرمورد و اندکی ریزه کاری در باب آنها آشنا نماییم. با یار و همدم باشید. طراحی اپلیکیشن در مشهد
پذیرش گردیده به وسیله متخصصین قسمت نرم افزار نویسی
گونه های پلتفرم های نرم افزار
به صورت کلی پلتفرم های تشکیل داد نرم افزار را می قدرت در 4 مجموعه ی رایانه فردی یا این که لپ تاپ، موبایل های گوشی، نرمافزار های ذیل اینترنت و در غایت نرم افزار های کراس پلتفرم گروه بندی نمود. این پلتفرم ها در پیاده سازی نرم افزار بسیار نقش اصلی دارا هستند.دراین قسمت شمارا به صورت جزئی خیس با هر یک از این تیم ها آشنا مینماییم.
پلتفرم رایانه های فردی و لپ تاپ
همانگونه که از اسم این پلتفرم پیداست , این اپ ها نیاز به دانلود و نصب و انجام بر روی کامپیوتر ها و یا این که لپ تاپ ها را دارا هستند ( به عبارتی فولدر های exe اسم آشنا ) .خویش این پلتفرم به ذیل گروه هایی مانند : ویندوز , لینوکس و یا این که مک وی اس تقسیم میشود.
از مزایای این پلت هیبت میتوان به مواقعی برای مثال تجارب ی کاری بی نیاز , سرعت و چگونگی مناسب برخورد نسبت به اقدامات استفاده کننده و … اشاره کرد.
در مقابل این مزایا , چند معایب به عنوان مثال : نیاز به دانلود و نصب و انجام وجود داراست که مطمئنا در کامپیوتر های شرکت های و اداره ها این قابلیت و امکان بوسیله کل افراد نیست و همین زمینه عمل را مشقت بار خواهد نمود. از سایر اشتباهات این پلتفرم میتوان به مواقعی مثلا نیاز به شناخت به API هریک از آن پایین دسته ها ( ویندوز , لینوکس و مک وی اس ) به طور غیر وابسته برای جاری ساختن کدنویسی اشاره کرد.
از گویش های نرم افزار نویسی مطلوب برای این شغل میتوان از آیتم هایی مانند : C++ , جاوا , پایتون و … اسم پیروزی.همینطور شما می توانید از گوشه و کنار های کدزنی هریک از این گویش ها برای این مقصود به کار گیری نمائید.
قطعا بخوانید : برنامه های مطلوب برای اپ نویسی اندروید
پلتفرم تلفن همراه های موبایل
به این دلیلکه امروزه تلفن همراه های گوشی به طور تقریب در مشت عموم از هر قشری و هر سنی وجود دارااست , این پلتفرم آیتم ی قابل قبولی برای نرم افزار هایی میباشد که قرار میباشد در اکثر ساعتها و جای ها از آن استعمال خواهد شد.خویش این پلتفرم نیز به ذیل مجموعه هایی مشمول : اندروید , IOS و ویندوز فون تقسیم میشود.
از مزایای این پلتفرم میتوان به مواقعی مانند : سرعت و جواب گویی مطلوب به جهت لوکال بودن , دانلود و نصب شل به جهت وجود دکان های نرم افزار ها , آپ تو دیت رسانی راحت و … اشاره کرد.
در مقابل این پلتفرم دارنده معایبی مشتمل بر : محدودیت اکران داده ها به جهت مشقت بردن از ورقه اکران های خرد خیس نسبت به رایانه های فردی و لپ تاپ و هم اینگونه مانند پلتفرم رایانه فردی و لپ تاپ , نیاز به شناخت با API های ذیل گروه ها ( اندروید , IOS و ویندوز فون ) به طور غیروابسته برای کدنویسی مطلوب آن ها میباشد.
برای سیستم ادله اندروید اپ نویسی اکثرا با لهجه جاوا و در دور و بر هایی مانند : اندروید استودیو , ای کلیپس , بیسیک فور اندروید و … و برای IOS با گویش سوییفت و آبجکتیو سی و در اطراف کد نویسی XCODE اعمال میپذیرد.
برای شناخت بیشتر با مسائلی از قبیل : پیاده سازی نرم افزار اندروید , اپلیکیشن های تشکیل داد نرم افزار اندروید و پیاده سازی نرم افزار IOS میتوانید به مقاله ها مربوطه در همین وب سایت رجوع نمایید.
برای توصیه “پیاده سازی نرم افزار ماشین کرایه ای اینترنتی” کلیک فرمائید.
پلتفرم نرم افزار های ذیل اینترنت
این پلتفرم چاره بسیار قابل قبولی برای گریز از نقطه ضعف های پلتفرم های رایانه های فردی و لپ تاپ و موبایل های موبایل میباشد.مهمترین نمونه برای این زمینه امکان اجرای نرم افزار های مرتبط با IOS در بستر اینترنت میباشد که قابلیت و امکان دانلود و نصب آنان به جهت تحریم ها مو جود وجود ندارد.
از دیگرمزایای این پلتفرم آپ دیت سهل با قرار دادن ورژن ی نو نرمافزار بر روی اینترنت سرور میباشد.
در نقطه ی مقابل محدودیت هایی مانند قابلیت جواب دیر و یا این که نا مطلوب به جهت توکل داشتن بر روی سرور و تعلق به وب و یا این که ضعف امنیتی در شکل نفوذ هکر ها به سرور اپ وجود دارااست.
این نرم افزار ها عموما بر روی مرورگر های اینترنت انجام گردیده و کد نویسی آنان در دو سمت مخاطب و سمت سرور بوسیله متخصصان هر قسمت اجرا میگردد.برای نرم افزار نویسی سمت استفاده کننده اکثرا از گویش های HTML , جاوا اسکریپت و CSS و برای ایجاد کرد سمت سرور از گویش های AJAX , PHP و ASP.NET استعمال میگردد.
درضمن برای تشکیل داد نرمافزار ها در بستر اینترنت یک شیوه دیگر به اسم وردپرس وجود دارااست.وردپرس مجموعاَ یکیاز بی آلایش ترین طرز ها برای تشکیل داد اپ های پایین اینترنت میباشد ( سوای کمترین نیاز به کد نویسی ).البته در طرف مقابل در کاربرد ها دارنده محدودیت های متعددی میباشد ( گرچه خویش نرم افزار های پلتفرم اینترنت نیز نسبت به بقیه پلتفرم ها در کاربرد محدودتر میباشند ).
نرم افزار های کراس پلتفرم
مجموعاَ ایجاد کرد یک نرم افزار برای یک پلتفرم خاص (اصطلاحا پیاده سازی NATIVE) هم وقتگیر خیس و هم هزینه رفیعتر میباشد.پس ایده ی امکان اجرای یک نرم افزار بر روی تک تک پلتفرم ها با یک توشه کد نویسی برای یک پلتفرم خاص , ایده ای جالب و دیدنی به لحاظ میآید.
جهت مشاهده “مثال عمل پیاده سازی نرم افزار” کلیک فرمائید.
ابزار تشکیل داد نرم افزار های کراس پلتفرم
تا ایجا با 4 مثال از گونه های آشنا شدیم. حال به سراغ معرفی 13 پلتفرم از نوع کراس خوا هیم رفت.
زوجو
با این اپ میتوانید برای پلت هیبت های رایانه های فردی و لپ تاپ ( ویندوز , مک وی اس و لینوکس ) , تلفن های هم پا ( IOS ) و حتی رایانه های تک بردی ( مانند رزبری پای ) ساخت اپ فرمائید.
پلتفرم APPMAKR
این پلتفرم مطلوب برای تشکیل داد نرم افزار های اندروید , IOS و HTML5 هست.
مزایای این پلتفرم عباتند از:
🔹 برخورداری از آلبوم تصاویر
🔹 آپ دیت رسانی های معمولی
🔹 پخش موسیقی و کلیپ
🔹 دور و بر های چت و مشاجره
🔹 استعمال از لوکیشن های گوگل مپ
🔹 داشتن روزنگار و دکان های نرم افزار
🔹 دفاع از پنل مدیر
🔹 قابلیت تغییر و تحول ظواهر و نمای نرمافزار
برای توصیه “پیاده سازی نرم افزار پیشنهاد طعام” کلیک فرمائید.
پلتفرم GAMESALAD
قابل انعطاف افزاری بدون پول برای تشکیل داد بازی های مک وی اس , اندروید , IOS و HTML5 از روش تکنیک درگ اند دراپ و فارغ از نیاز به داشتن داده ها اپ نویسی. از سایر مزیت های این اپلیکیشن میتوان به امان از پرداخت های باطن طرحی اشاره کرد.
پلتفرم APPY PIE
محیطی برای ایجاد کرد اپلیکیشن برای دور و بر های اندروید , IOS , ویندوز , HTML5 و بلک بری با به کار گیری از طریق درگ اند دراپ و سوای احتیاج به پی بردن علم کد نویسی.
مزایا و خصوصیت های این اپ :
🔹 قابلیت و امکان تکثیر نرم افزار ها بر روی آی تونز و گوگل پلی
🔹 مشاهده ی استدلالها به طور REAL TIME
🔹 قابلیت قرار دادن تبلیغات داخل اپ ها
🔹 هواخواهی از استعمال از حالت مکانی دستگاه
🔹 امکان برقراری رابطه با رسانه های ثانوی مانند یک وبسایت
🔹 قابلیت تغییر تحول ظواهر و نمای نرم افزار