موقتا اپلیکیشن های موبایل دنیای دیجیتال را اشراف کرده اند و نسبتاً هر محصولی را که فکرش را بکنید از طریق اپلیکیشن های تلفن های یار در سراسر فقید به فروش می رسد. تلفن همراه های همراه به عضوی جدانشدنی از زندگی بشر تبدیل شده اند و بیشتر کارهای روزمه از طریق این دستگاه های دیجیتال جاری ساختن می گردد. براین اساس انتخاب اپلیکیشن نویسی اپلیکیشن تلفن همراه به عنوان عمل آجل تان میتواند گزینه ای دیدنی و معقول باشد. با این اکنون نقشه نحوه نرمافزار نویسی گوشی، مسیری مالامال پیچ و خم است و در صورت آشنا نبودن با تکنولوژی ها و فناوری های مختلف ممکن است منحرف کننده باشد. در این مقاله از محرمانه مقالات آموزشی شرکت داده و فناوری قصد داریم تا شما را با نقشه شیوه نرم افزار نویسی موبایل آشنا کنیم.
تایید شده توسط متخصصین نصیب اپلیکیشن نویسی طراحی اپلیکیشن در مشهد
نرمافزار های موبایل به یکسری مجموعه تقسیم می شوند؟
قبل از بخواهیم مسیری شغلی خودمان را به عنوان یک نرمافزار نویس تلفن همراه انتخاب کنیم می بایست شناخت کافی از گونه های تکنولوژی های طرح ریزی های تلفن همراه یار و همدم در نقشه نحوه برنامه نویسی تلفن همراه با خبر شویم. جمعاًًًًَ سه گروه جامع برای اپ های موبایل امروزه در نظر گرفته می گردد که این سه تیم عبارتند از:
🔹 برنامه های ساکن (Native Applications)
🔹 نرمافزار های کراس پلتفرم (Cross-Platform Applications)
🔹 نرمافزار های هیبرید (Hybrid Applications)
نرمافزار بومی (Native) چیست؟
دیرین ترین طرز طراحی نرمافزار تلفن همراه ر نقشه شیوه برنامه نویسی موبایل، تشکیل داد آن به طور ساکن یا به اصطلاح نیتیو می باشد. برنامه های ساکن نرم افزار هایی هستند که به صورت انحصاری برای یک پلتفرم خاص گوشی اعم از اندروید و یا iOS ساخت می گردند. نرم افزار نویس نیتیو تلفن همراه به صورت تخصصی در یک کدام از این پلتفرم ها شروع به فعالیت می کند. پیدا کردن یک نرمافزار نویس نیتیو موبایل که همزمان نرم افزار های اندروید و iOS را تشکیل داد کند. علت این امر هم تفاوت فراوان گسترش نرم افزار های اندروید با اپلیکیشن های iOS هست.
مسلما بخوانید : تکنولوژی های طراحی نرم افزار تلفن همراه در سال 2020مزیت ها و معایب توسعه و گسترش نرم افزار نیتیو چیست؟
هیچ یک از روش های طراحی برنامه های موبایل در نقشه طریق اپلیکیشن نویسی تلفن همراه کامل و بدون نقص نیستند و هر کدامشان مزایا و معایب منحصر به خودشان را داراهستند. درحالتی که قصد دارید تا به یک برنامه نویس نیتیو گوشی تبدیل شوید بد نیست نگاهی به خیر ها و بدی ها این انتخاب داشته باشیم:
مزایا طراحی برنامه نیتیو تلفن همراه
🔹 بهره وری کامل از سخت افزار و امکانات گوشی
🔹 بازدهی (Performance) بالاتر نسبت به فناوری های دیگر
🔹 امنیت بیشتر نسبت به تکنولوژی های دیگربرای توصیه “طرح ریزی خبری” کلیک فرمائید.
معایب برنامه ریزی نیتیو موبایل
معایب طراحی نرم افزار نیتیو تلفن همراه
🔹 نرمافزار نویسی مجدد برای پلتفرم های گوناگون
🔹 انعطاف پذیری کم
🔹 از دست دادن جامعه کاربری پلتفرم های دیگر
بسط اپ های iOS
فعلا که با برنامه های نیتیو در نقشه شیوه نرمافزار نویسی تلفن همراه آشنا شدیم، بهتره به صورت تخصصی طرز ساخت و توسعه نرم افزار های iOS را زیر ذره فی مابین ببریم. کمپانی اپل (Apple) توانسته با معرفی گوشی های آیفون خود به محبوبیت فراوانی دست پیدا کند. میلیون ها مخاطب از گوشی های آیفون به کار گیری می کنند و تشکیل داد اپ به صورت انحصاری برای iOS میتواند گزینه ای پر بهره و لبریز درآمد در مسیر اپلیکیشن نویسی اپلیکیشن موبایل باشد. در صورتیکه برای مثال افرادی هستید که عشق زیادی به تشکیل داد اپلیکیشن برای آیفون دارید خوب می باشد به سراغ گویش های نرم افزار سوییفت (Swift) و یا Objective-C بروید. با تمرکز به سیاست های اپل شما برای اینکه بتوانید برای موبایل های موبایل این موسسه اپلیکیشن بسازید مطلقا بایستی از کامپیوترها و لپ تاپ های این موسسه استفاده فرمائید. همین مسئله موجب شده تا به علت این محدودیت اپل نسبت به اندروید، پاره ای انگیزه برنامه نویسان کاهش پیدا کند.
برای پیشنهاد “طراحی برنامه فیلم و سریال” کلیک فرمائید.
ابزارهای ما یحتاج جهت نرم افزار نویسی موبایل iOS
🔹 لپ تاپ و یا کامپیوتر دسکتاپ اپل
🔹 گوشه و کنار بسط یکپارچه ایکس کد (XCode)
🔹 یادگیری لهجه نرم افزار نویسی سوییفت (Swift) یا Objective-C
دستمزد برنامه نویسان iOS در سال 99
بعداز اینکه نیازمندی ها و ابزارهای مایحتاج جهت پیشرفت اپ های iOS در نقشه نحوه اپ نویسی تلفن همراه شناختیم، بهتره به دعوا درآمدی و حقوق این آیتم نیز بپردازیم. طبق نظرسنجی ای که سایت جابینجا از توسعه و گسترش دهندگان اجرا داده میباشد، نرم افزار نویس نرمافزار های iOS در سال 99 و در شهر تهران به طور میانگین حقوقی معادل 6/7 میلیون تومان را دریافت می کنند که این رقم برای دیگر شهرهای تعالی سرزمین به 4/2 میلیون تومان کاهش پیدا می کند.
برای سفارش “برنامه ریزی آموزشی” کلیک فرمائید.
بسط نرم افزار های اندروید (Android)
امروزه پلتفرم اندروید بیشترین کاربر را در سراسر فقید در بین پلتفرم های مختلف گوشی یار و همدم به خود اختصاص داده هست. تبدیل شدن به یک برنامه نویس اندروید نیز میتواند گزینه دیگر در نقشه طرز برنامه نویسی موبایل باشد. برای گسترش اپلیکیشن های اندروید دو گویش اپ نویسی پیش روی شما جای دارد. اولین آیتم گویش برنامه جاوا (Java) است که یکی از دوست داستنی ترین و پرطرفدارترین لهجه های نرمافزار نویسی فعلا حاضر فقیه میباشد. اخیرا گویش برنامه نویسی کاتلین (Kotlin) نیز به ابزارهای پیشرفت اپلیکیشن های اندروید اضافه شده تا دست برنامه نویسان را دراین باره باز بگذارد. مغایر اپلیکیشن های IOS که همه مخصوص به اپل و سیستم عامل مک بودند، توسعه نرم افزار های اندروید از طریق همگی سیستم عامل ها نظیر ویندوز، لینوکس و مک قابل انجام میباشد.
ابزارهای مایحتاج جهت نرمافزار نویسی اندروید
🔹 یک کامپیوتر و یا لپ تاپ
🔹 اندروید استودیو (Android Studio)
🔹 یک IDE جهت نرم افزار نویسی مانند Visual Studio Code و یا Eclipse
برای پیشنهاد “طراحی نرم افزار سوپرمارکت” کلیک کنید.
حقوق و دستمزد برنامه نویسان اندروید در سال 99
در سال 99 سه گروه گوناگون را بر اساس رزومه کاری و محل کار برای تعیین دستمزد برنامه نویسان اندروید را در نظر گرفته ایم. درپی قصد داریم تا حقوق و دستمزد ماهانه هر مورد از مجموعه ها را متناسب با شهر و حوزه عمل مورد تحقیق قرار دهیم.
حقوق و دستمزد نرم افزار نویس اندروید باتجربه کاری کمتر از 2 سال
یک کدام از دغدغههایی که اغلب مدیران تجارت با آن مواجه می باشند، در اختیار گرفتن مسائل مالی همچون ثبت مسائل مالی، به حساب آوردن منفعت و محاسبه ضرروزیانهای بیزنس است؛ به همین ادله بایستی از برترین نرم افزارهای حسابداری استفاده نمایید.
به طبع بخوانید : تعیین کلمه کلیدی مناسب seo در سال 2021
حقوق و دستمزد نرمافزار نویس اندروید باتجربه کاری در میان 2 تا 5 سال
برنامه نویسان اندرویدی که سابقه فعالیت آن ها بین دو تا پنج سال باشند به صورت معدل حقوقی 4/5 میلیون تومانی را در تهران و 3 میلیون تومانی را در دیگر شهرهای تبارک دریافت می کنند. در شهرهای کوچک نیز درحالتی که سابقه کاریتان در ارتباط گسترش نرم افزار های اندروید بیشتراز دو سال باشد می توانید به صورت میانگین حقوقی 4/6 میلیون تومانی را در ماه دریافت فرمائید.
حقوق و دستمزد نرم افزار نویس اندروید باتجربه کاری بیش از 5 سال
برنامه نویسان کارپشته اندروید که بیش تر از پنج سال است به پیشرفت نرم افزار های اندروید میپردازند، در همین سال در شهر تهران میانگین حقوق و دستمزد 7/8 میلیون تومان را میگیرند که این مبلغ در شهرهای گرانقدر دیگر به 5/5 میلیون تومان میرسد.
نرمافزار کراس پلتفرم (Cross-Platform) چیست؟
علیرغم اینکه پیشرفت اپلیکیشن های گوشی به صورت نیتیو یک گزینه در نقشه نحوه نرم افزار نویسی موبایل است، اما صرفا نحوه ممکن نیست. نرم افزار های کراس پلتفرم نوع دیگری از نرم افزارهای گوشی های یار هستند که در سالیان اخیر رویش چشمگیری داشته اند و توانسته تا دربین جامعه گسترش دهندگان محبوبیت زیادی حصول کنند. نرم افزار کراس پلتفرم اپلیکیشنی میباشد که به طور همزمان قابلیت اجرا شدن بر روی پلتفرم های متعدد موبایل مانند اندروید و iOS را داراست. صرفا با یک بار نرمافزار نویسی میتوانید اپلیکیشنی داشته باشید که هم کاربران اندروید و هم کاربران iOS بتوانند از آن استفاده کنند.
مزیت های و معایب بسط نرم افزار های کراس پلتفرم کدامند؟
همانند اپلیکیشن های نیتیو، برنامه های کراس پلتفرم در کنار مزایایی که برای نرم افزار نویس داراهستند برخی محدودیت ها نیز برای او در نقشه طریق نرمافزار نویسی گوشی انجام می کنند. درپی نگاهی به مزیت ها و معایب اساسی توسعه اپ های کراس پلتفرم خواهیم داشت.
مزایا پیشرفت نرم افزار های کراس پلتفرم موبایل
🔹 مقرون به صرفه بودن از دید هزینه
🔹 پیاده سازی و راهاندازی وا رفته و معمولی
🔹 امان از پلتفرم های مختلف مانند اندروید و iOS
🔹 عدم نیاز به اپلیکیشن نویسی مجدد
معایب پیشرفت اپ های کراس پلتفرم گوشی
🔹 بازدهی و کارایی ضعیف تر نسبت به نرم افزار های ساکن
🔹 عدم دسترسی کامل به همگی امکانات و اقتدار سخت افزار موبایل همپا
قطعا بخوانید : راهنمای بدون نقص سئو Off-Page در سال 2021
توسعه نرم افزار های کراس پلتفرم گوشی
در حالتی که مثلا اشخاصی هستید که علاقه مند به بسط و انتشار نرم افزار بر روی هر دو پلتفرم دارای اسم و رسم تلفن های یاروهمدم میباشید عالی میباشد با فرایند و مراحل پیشرفت این اپلیکیشن ها در نقشه طریق نرم افزار نویسی موبایل آشنا شوید. طریق های متعددی برای پیشرفت و ساخت یک برنامه کراس پلتفرم وجود داراست که این انبوه موارد میتواند گاهی به سردرگمی برنامه نویسان مبتدی جهت تعیین تبدیل گردد. پیرو سه تا از مشهورترین قاب ورک های گسترش برنامه های نیتیو را به صورت مختصر آیتم بازرسی قرار میدهیم.
جهت مشاهده “ارزش طراحی برنامه” کلیک نمایید.
ری اکت نیتیو (React Native)
ری اکت نیتیو (React Native) موقتی دوستداشتنی ترین کادر ورک توسعه نرم افزار های کراس پلتفرم برای موبایل های یاور در نقشه نحوه اپ نویسی تلفن همراه هست. این کادر ورک بوسیله شرکت فیسبوک در سال 2015 به عنوان یک پروژه متن باز (Open Source) منتشر شد. ریاکت نیتیو از گویش برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Java Script) و ویژگی های کتابخانه ریاکت (React JS) جهت برنامه ریزی های کراس پلتفرم بهره میبرد. زبان نرم افزار نویسی جاوا اسکریپت در سال میلادی کنونی به عنوان محبوب ترین زبان اپ نویسی شناخته گردیده است. همین ویژگی موجب شده تا این قاب ورک جایگاهی ویژه ای فی مابین قاب های گسترش نرم افزار های کراس پلتفرم تبدیل شود.
فلاتر (Flutter)
فلاتر (Flutter) را می قدرت رقیب بی واسطه و کار کشته ریاکت نیتیو در نقشه شیوه اپ نویسی موبایل دانست. فلاتر بوسیله گوگل در سال 2018 میلادی عرضه شد و در حین دو سال قبلی توانسته با مختصات و امکانات منحصربهفرد خود محبوبیت فراوانی استحصال کند. پشتیبانی فوق العاده گوگل از فلاتر سبب ساز شده تا روزانه بر جامعه توسعه دهندگان فلاتر در فقید افزوده خواهد شد. برای اینکه بتوانید به یاری فلاتر نرمافزار های کراس پلتفرم بنویسید نیاز میباشد تا گویش اپلیکیشن نویسی دارت (Dart) را خیال بگیرید. این لهجه هم به وسیله گوگل معرفی شده ولی فاصله زیادی تا کسب محبوبیت و مقبولیت جاوا اسکریپت در بین جامعه برنامه نویسان دارد.
زامارین (Xamarin)
زامارین (Xamarin) نیز برای مثال کادر ورک های موجود جهت گزینش برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس کراس پلتفرم تلفن های همپا در نقشه شیوه نرمافزار نویسی موبایل میباشد. زامارین بخشی از پروژه NET. مایکروسافت است که بوسیله میلیون ها گسترش دهنده در سراسر عالم گزینه به کارگیری قرار گرفته است. برای فایده گیری از زامارین نیاز میباشد تا با گویش نرم افزار سی شارپ (C#) و همچنین دات نت (NET.) آشنایی کافی پیدا نمایید.
حقوق نرم افزار نویس کراس پلتفرم موبایل
با دقت اینکه تکنولوژی های مختلفی جهت بسط نرم افزار های تلفن همراه به صورت کراس پلتفرم وجود دارد نمی اقتدار حقوق مشخصی را کرد اما به صورت میانگین و با تمرکز به رزومه کاری و تکنولوژی مورد نظر میتوانید توقع حقوقی میان 3 تا 8/5 میلیون تومان را داشته باشید.
اپ هیبرید (Hybrid) چیست؟
پس از دستیابی شناخت کافی از برنامه های نیتیو و کراس پلتفرم در نقشه روش نرمافزار نویسی گوشی، موقتا دفعه آن رسیده میباشد تا با آخرین فناوری پیشرفت اپلیکیشن موبایل یعنی نرم افزار های هیبرید آشنا شویم. نرمافزار های هیبرید نرم افزار هایی میباشند که مغایر دو تکنولوژی قبلی هیچگونه ارتباطی با امکانات موبایل ندارند و به مانند یک صفحه وب میباشند که از طریق مرورگر گوشی هم پا باز گردیدهاست. در حقیقت یک اپلیکیشن هیبرید یک وب ویو (Web View) میباشد. ابزارهای لازم جهت گسترش اپ های هیبرید همان فناوری ها مو جود جهت پیشرفت وب سایت های اینترنتی یعنی HTML، CSS و جاوا اسکریپت هست. فعلا صرفا راهحل موجود برای ساخت نرمافزار های هیبرید کادر ورک Ionic میباشد.
مزیت های و معایب گسترش اپلیکیشن های هیبرید چیست؟
علیرغم اینکه نرم افزار های هیبرید امروزه بسیار کمتر مورد استفاده قرار میگیرند، البته یک سری نکات مثبت و منفی درخصوص این اپلیکیشن ها وجود داراست که بد نیست آن ها را پایین ذره بین ببریم.
مزایا طرح ریزی هیبرید گوشی
🔹 پیاده سازی و فعالسازی وارفته
سهولت و هزینه پایین حفظ (Maintenance)
🔹 قیمت پایین
🔹 قابلیت و امکان استعمال هم وقت گیر روی اندروید و iOS
معایب برنامه ریزی هیبرید گوشی
🔹 عدم وجود امکان استفاده از امکانات گوشی
🔹 سرعت و بازدهی ضعیف