شناسه نرم افزار اندروید (Manifest)
شناسه نرم افزار اندروید یا این که مانیفست که اصطلاح بسیار رایجی میان برنامه نویس ها میباشد، اصولا علامت دهنده جزئییات مربوط نام و نشان نرم افزار میباشد، اصولا مانیفست یک پوشه میان نرم افزار های اندرویدی میباشد که در آن داده ها متفاوتی ذ طراحی اپلیکیشن در مشهد کر میگردد.
مانیفیست پوشه بسیار حساسی میباشد ولی بهاین مفهوم که هر خطایی در آن می تواند فرآیند اجرای یک نرم افزار را با خلل مواجه سازد. در درون مانیفست همانطور که گفته شد مجموع ریزه کاری نرم افزار قرار میگیرد مثل تم، قالب کلی، اوامر خاص و…
در پی به تحقیق بسته ها و پوشه هایی که باطن مانیفیست قرار گرفته و شما می بایست با آنان آشنا گردید، میپردازیم.
اسم بسته (Package name)
اسم بسته مثل تاثیر انگشت ما بشر ها برای کل نرم افزار های اندروید مختلف میباشد و هر اپلیکیشنی نام بسته خاص خویش را دارااست، اساسا نام بسته به عبارتی چیزی میباشد که قابل انعطاف افزارهای دیگری مثل گوگل پلی یا این که کافه بازار از آن برای تعیین و علامت دادن اپلیکیشن شما به بقیه افراد به کار گیری مینمایند.
این نام بوسیله خویش دسته اپ نویس تعیین گردیده و اکثر اوقات ترکیبی از سه نام می باشد.
رسیدگی مقاله ها ذیل در حوزه یادگرفتن اپ نویسی اندروید به شما عزیزان سفارش میشود:
۱۵ کتابخانه بلندتر نرمافزار نوسی اندروید
راهنمای جامع معرفی و نصب اندروید استودیو
اینترنت خدمت یا این که API
اینترنت خدمت یا این که Application Programming Interface یک مرز مشترک میان دو خدمت و سیستم جداازهم از هم میباشد. API اساسا کدی میباشد که بوسیله برنامه نویس ها مندرج و به دیگر اپلیکیشن ها این اذن را می دهد تا بتوانند به آن متصل گردیده و با آن تعامل نمایند.
برای اینکه مقداری این مضمون برای شما ملموس خیس خواهد شد آن را با یک نمونه پیگیری میکنم. بر فرض نمونه اپلیکیشنی با یک API معلوم اپ نویسی می شود این بدان معنا میباشد کهاین اپلیکیشن در موبایل اندروید با یک نسخه خاص صرفا اعمال میشود. به لهجه معمولی ورژنی که ما در گویش عام از آن برای اندروید خاطر می کنیم به عنوان مثال اندروید ۱۰ در لهجه اپلیکیشن نویسی به صورت API ذکر میگردد.
نکته: API در اندروید متعلق به SDK است.
مفاهیم MinSdkVersion و TargetSdkVersion
اپلیکیشن نویس بایستی یک دستکم API را در نرم افزار خویش و در مانیفست تهیه و تنظیم نماید تا اپ در API های زیر خیس یا این که به عبارتی ورژن های تحت خیس اندروید قابل انجام نباشد، این مورد به عبارتی MinsdkVersion است.
از طرفی نرم افزار ها گرچه ممکن میباشد در ورژن های فراتر و یا این که ذیل خیس اندروید فعالیت نمایند ولی این نکته دارای اهمیت میباشد که هر اپلیکیشنی حتما برای یک ورژن خاص پیاده سازی گردیدهاست، این ورژن خاص به عبارتی Targetsdkversion میباشد.
نکته: برنامه نویس ها هر دو این تغییرات را میتوانند از روش مانیفست تهیه نمایند.
Activity
اکتیویتی اساسا به هرکدام از صفحه های نرم افزار اندرویدی اطلاق میگردد. این صفحه ها در اپلیکیشن یا این که به عبارتی نرم افزار اندرویدی کنار هم قرار گرفته و از روش دکمه های گوناگون به هم انتقال می یابد، مثل یک بازی که نصیب پیکربندی، اکانت کاربری، ورود به بازی و … دارااست. یک activity از دو نصیب جداازهم تشکیلشده میباشد:
۱) Class
۲) Xml
کدهای درج شده به لهجه اپ نویسی جاوا که پشت پرده و موتور شغل یک نرم افزار میباشند در class قرارگرفته و آن قسمت از نرم افزار که ما در درحال حاضر مشاهده و استعمال از آن هستیم در xml جایدارد.
اصولا یک دارای تخصص اندروید، کدهای مربوطه را در جاوا یا این که به عبارتی class قرار داده و ظواهر اپلیکیشن، قرارگیری المان های متفاوت، رنگ و … را در نصیب xml ذخیره مینماید.
Emulator
Emulator یا این که مشابه ساز یک کدام از پرکاربرد ترین بخشها در پیاده سازی نرم افزار اندروید است و برای بسط دهندگان نرم افزار یک نیاز اصلی میباشد. همان گونه که درین نوشتهعلمی پهنا کردم برنامه نویس ها نرم افزار هنگام پیاده سازی بارها و بارها از نرمافزار خویش خروجی می گیرند تا ببینند کارایی نرم افزار به چه شکل میباشد.
برای این اصلی دو رویکرد مهم وجود داراست: آزمایش کردن نرم افزار روی یک دستگاه حقیقی و واقعی، به کارگیری از مشابه ساز
درحالتی که توجه داشته باشید به طور تقریب تک تک طراحان نرم افزار دو مانیتور پیش روی خویش دارا هستند و یک مانیتور را تماما به قسمت emulator تخصیص داده اند.
نکته: از شایسته ترین اپلیکیشن های مشابه ساز که سرعت مناسبی داشته و به ما دستگاه های مختلفی برای آزمایش نرم افزار را ارائه می دهد میاقتدار به genymotion اشاره نمود.
اندروید استودیو نیز این خصوصیت را در پکیج خویش دارااست البته سرعت و توان genymotion بسیار بیشتر از مشابه ساز گوگل میباشد.