مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

Ionic


2- Ionic
خلاف Ext Js، Ionic یک پلتفرم فریمورک منبع گشوده میباشد که ابزارهای بسط نرم افزار تلفن همراه را در یک سری طراحی اپلیکیشن در مشهد  پلتفرم ارائه می نماید.
مجموعه‌های پیشرفت نرم افزار iOS شیفته Ionic می باشند.
چون می توانند از دسته‌ای از موادتشکیل دهنده رابط کاربری پیش‌فرض مانند فیلترها، کاغذ‌های عملیات، نمای فهرست، نوارهای صفحه، هیبت‌ها و یک منوی ناوبری اثر گذار در پیاده سازی استعمال نمایند.
بنابراین به مجموعه ها اذن میدهد تا به مکان نگرانی در ارتباط موادسازنده رابط کاربری ، روی کسب و کار پیشرفت اپلیکیشن ها تمرکز نمایند.
برای هر پیشرفت ‌دهنده‌ای که با جاوا اسکریپت ، CSS یا این که HTML آشنا میباشد، Ionic Framework بسیار قابل مدیر‌خیس از فریمورک های بسط اپ های شبیه میباشد.
ضمن این، Ionic می‌تواند از اپلیکیشن ها در دستگاه های Android و iOS نیز پناه نماید.

مزایای این فریمورک به طور مختصر :

اجزای UI داخلی
مجال پیشرفت سریعتر
چارچوب توسعه و گسترش توانا و استوار iOS
جامعه مدام سبز متشکل از 5 میلیون پیشرفت دهنده
در اختیار گرفتن بدون نقص بر فرایند تشکیل داد نرم افزار
1- Ext JS
زمانی سخن از یک فریمورک عالی برای گوشی می‌گردد، انعطاف پذیری کلیدی غیر قابل انکار میباشد.
Ext JS هم جاوا اسکریپت و هم HTML 5 را ارائه می‌دهد که به گسترش دهندگان اذن می‌دهد طیف متنوعی از اپلیکیشن های غامض و بی آلایش خیس را ساخت نمایند.
برخلاف فریمورک های دیگر ، طیف متنوعی از ویجت‌ها به عنوان مثال نوار ابزار، منوها، هیبت‌ها و فهرست‌ها و بخش اعظمی از خصوصیت‌های دیگر را ارائه می دهد.
یکی ابزارهای شایان توجه آن Sencha Test میباشد که قادر است به شما یاری دهد نرم افزار خویش را در پلتفرم ها و مرورگرها تست فرمائید.
Ext JS می‌تواند برای گسترش فریمورک های تلفن همراه برای دستگاه های iOS و همینطور اندروید و ویندوز شغل نماید.
مهمتر از کلیه ، قادر است به صورت یکدست با بقیه API ها عمل نماید ، به‌این معنا که میتوانید API های متفاوت را با یک مقصود مشخص ادغام فرمایید تا به حاصل آخری بدون نقص برسید.

مزایای این فریمورک به طور مختصر :

رئیس معمولی خیس اطلاعات
تجزیه و آنالیز قوی
ساختار چینش انعطاف پذیر
اکران داده های بصری
بسته اوراق بر طبق داده توسعه یافته (3D)

نرم افزار چیست ؟
شاید این یک عنوان بسیار کلیشه ای باشد زیراکه امروز هر فردی می‌داند نرم افزار چیست و چه طور می اقتدار از آن استفاده نمود ؛ ولی برای اینکه اشخاص تازه کار نیز بتوانند از این نوشته‌ی علمی برخوردار شوند ؛ ما توضیحاتی را به طور تماما مختصر خوا هیم اعطا کرد .
نرم افزار یک پوشه با فرمت APK یا این که IPA میباشد که بر روی تلفن های هم پا با دو سیستم ادله اندروید و IOS قادر است نصب خواهد شد .
فرمت APK برای اندروید و فرمت IPA برای آی وی اس و تلفن های یاور اپل است .
نرم افزار ها می‌توانند در اشکال خدماتی ، فروشگاهی ، شرکتی و … باشند و شما برای دستیابی داده ها بیشتر از اشکال نرم افزار ها و کاربری آنان میتوانید به نوشته‌ی‌علمی ی گونه های نرم افزار رجوع‌کنید .
نرم افزار ها معمولا از روش مارکت های داخلی و فرنگی مانند : گوگل پلی و بازار ، قابل دانلود و نصب بر روی تلفن های همدم و تبلت میباشند .
قابل ذکر میباشد نرم افزار ها متناسب با کاربری که شما دارید میتوانند به طور آنلاین و آفلاین قابل دسترسی و استعمال باشند .

(همینطور ما دارنده دو نوع دیگر نرم افزار به عنوان نرم افزار های زیر اینترنت و اینترنت ویو هستیم که برای شناخت با این نوع نرم افزار ها نیز کافی میباشد بر روی لینک و پیوند آنان کلیک فرمایید)

سایت چیست ؟
سایت یک فضای قابل دسترس بر روی سرور است که با به کارگیری از دسترسی به مرورگر و به کار گیری از یک نشانی دامنه قابل دسترس میباشد .
شاید این تعریف و تمجید نیز یک مقدار تخصصی باشد ، اذن دهید معمولی خیس و با به کارگیری از یک نمونه توضیح دهیم .
از جمله شما بایستی برای ورود به وب سایت کمپانی ما بایستی در بالا وارد یک مرورگر گردیده (این مرورگر قادر است گوگل ، موزیلا یا این که هر مرورگر دیگری باشد ) آن گاه یک نشانی دامنه را وارد کرده مانند : iranianmanataz.com و وارد وب سایت ما بشوید .
(قابل ذکر میباشد چنانچه که تارنما شما سئوی خیر داشته باشد برای داخل شدن یوزرها
به آن نیاز به وارد کردن اسم دامنه وجود ندارد و یوزرها می‌توانند از روش وارد کردن لغات کلیدی
متفاوت وارد وب سایت شما بشوند .
برای درک کردن معنا بهینه سازی بر روی لینک و پیوند نوشته‌ی‌علمی ی seo چیست کلیک فرمایید .)
سایت ها نیز مانند نرم افزار می‌توانند در گونه های فروشگاهی ، شرکتی ، خدماتی و … باشند و شما برای شناخت با گونه های تارنما می‌توانید به نوشته ی علمی ی اشکال تارنما و کاربری آن ها رجوع نمایید .
 

  • ۰۲/۰۶/۱۲
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی