مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

Boolean


Boolean
بولین یکی‌از معمولی‌ترین دیتا تایپ‌هاست و از این داده بیشتر در امرها شرطی به کارگیری میشود و با به کار گیری از آن می‌قدرت به سود و پاسخ یک شرط پرداخت. در واقع مطابق بولین یک آبجکت یا این که عبارت از دو وضعیت درست یا این که خطا طراحی اپلیکیشن در مشهد  بیرون وجود ندارد.

متغیرهای بولین در همه گویش‌های اپ نویسی کاربرد دارااست.

Int
از این اصطلاح اپ نویسی برای متغیرهای عددی با عدد درست استعمال می گردد و در‌این پوسته، نمی‌قدرت عددی سوا اعداد درست را قرار اعطا کرد.

float-doubel
فلوت و دابل دو متغیر منقطع میباشند که به جهت مشابهت‌های متعددی که میان آنها وجود داراست، در یک قسمت معرفی می گردند. فلوت متغیری سی و دو بیتی بوده که هفت رقم را در خویش مکان می دهد، در حالی که دابل متغیری 64 بیتی میباشد.

array
این واژه و کلمه به معنای به عبارتی آرایه در لهجه فارسی میباشد. به مقادیری با نوع داده یکسان، آرایه گفته میشود. صحیح مانند آرایه لهجه فارسی که از آن برای زیباتر کردن متن یا این که سهل وآسان‌خیس کردن فهم و شعور یک زمینه به کار گیری می‎گردد؛ این آرایه نیز به معنای یکسان بودن دو نوع داده میباشد.

If
همانگونه که از اسم این یک کدام از اصطلاحات نرم افزار نویسی پیدا میباشد، از آن برای شرطی کردن یک مورد به کارگیری می‎گردد. فرمان ایف در گویش‌های گوناگون میتواند عملکردهای متفاوتی را داشته باشد و تاثیرگذاری آن گوناگون خواهد بود.

Else
امر else نیز صحیح به مانند امر پیشین، یک امر شرطی میباشد و با استعمال از آن می‌اقتدار به کامپیوتر دستورها مختلفی را صادر نمود. این امر نیز صحیح به مانند ایف در لهجه‌های متفاوت میتواند تاثیرات مختلفی داشته باشد.

switch case
امر سوئیچ یک کدام از امرها اساسی و پر اسم و رسم در لهجه c محسوب میشود. سوئیچ یک متغیر را آزمایش و با یک‌سری مقدار دیگر مقایسه می‌نماید. هنگامی که آیتم بر طبق پیدا نماید، فرمان مرتبط با آن آیتم (کیس) انجام می‌گردد.

command prompt
این اپ که به آن اپ خط دستور یا این که cmd می گویند. رابط کاربری و دستوری متنی میباشد که در یک ورقه سیاه و سوای هرگونه گرافیک جای‌دارد. استعمال از سی ام دی سبب ساز می گردد تا بتوان به ریلکس‌ترین صورت ممکن دستورها مایحتاج را به سیستم ارسال نمود. درین سیستم رابط کاربری سیستماتیک در قبال رابط گرافیکی قرار می گیرد.
crash
یکی‌از اصطلاحات نرم افزار نویسی که دربین اشخاص مرسوم میباشد، کرش میباشد. در علم ها رایانه کرش کردن در معنای بروز مشکلی در سیستم طاقت فرسا افزاری یا این که قابل انعطاف افزاری میباشد. خطاها سیستمی هنگامی سبب ساز کرش می گردند که سعی سیستم را گوناگون کرده و سبب به خموشی شدن یا این که هنگ کردن سیستم خواهد شد. در کرش کردن، بخشی یا این که مجموع کارکرد سیستم مختل میشود.

Database
دیتابیس یا این که مقر داده، به نوعی محل مهم مراقبت از همگی داده ها محسوب می‎خواهد شد. وجود دیتابیس در کلیه سیستم‌ها ضروری بوده و می‌قدرت با استعمال از آن، به همه داده ها متفاوت یک سیستم به راحتی دست پیدا کرد.

عملیات crud (Creat – Read – Update – Delete)
عملیات crud، که مخفف چهار فعالیت ساخت، تلاوت، آپ تو دیت رسانی و حذف میباشد به عنوان مثال ارکان اساسی در قضیه اپلیکیشن نویسی به حساب میآید و نسبتاً کل نرم‌افزار‌نویسان نسبت به‌این عملیات، داده ها کافی دارا‌هستند. این چهار کار، چهار تابع بنیادین مراحل ذخیره به یادماندنی میباشند و استعمال اساسی آنان نیز در همین زمینه پنهان میباشد. این عملیات می تواند در فرآیند متعدد اپ نویسی و یا این که پردازش یک روند ساخت و ساز گردیده و به این صورت، به ما در وصال به مقصود آخری امداد رسانی نماید.

Bug
باگ، این اصطلاح اپلیکیشن نویسی که در ترجمه لغوی، به معنای حشره میباشد، وقتی به کارگیری میگردد که سیستم با خطایی خاص یا این که مشکلاتی غیر قابل انتظار روبرو خواهد شد در‌این مواقع می‌قدرت اظهار کرد که سیستم یا این که پروژه ما با باگ مواجه گشته میباشد.

debug
به فرایند یافت کردن باگ و یافتن برهان آن و همینطور حذف کردن باگ، دی‌باگ کردن گفته میشود. برنامه نویس ها در زمان روند تشکیل داد یک پروژه، ممکن میباشد بارها با مقوله باگ و دی باگ مواجه شوند.

try catch
به عنوان مثال اصطلاحات نرم‌افزار نویسی، try catch میباشد. از فرمان ترای کچ اساسا در گویش اپلیکیشن نویسی جاوا اسکریپت و برای عیب‌یابی از آن به کار گیری می گردد. درصورتی که قصد داشته باشیم تا خطاهای کدها را رئیس کرده و با به کار گیری از دستوری خاص، برای یافتن منبع غلط مبادرت کنیم، امر ترای کچ شایسته ترین امر ممکن خواهد بود. این امر از دو نصیب درست شده که قسمت اولیه آن قابلیت و امکان تست یک بلاک از کد را ممکن ساخته و نصیب دوم نیز مدیر خطاهای اتفاق افتاده را برای ما سهل‌خیس می‌نماید.

نال (Null)
نال یک معنا بنیادینی در لهجه‌های نرم‌افزار نویسی گوناگون به حساب میآید و از منظر واژگانی، به معنای تهی میباشد. برای اکثر وقت ها برنامه نویس ها بسیار مداقه دارااست که بتوانند فلسفه و معنی نهفته پشت این خصوصیت را شعور کرده و بدانند که چه‌طور می بایست از آن به کار گیری کنند.
این در حالی میباشد که بخش اعظمی از برنامه نویس ها نیز تلاش می‌نمایند که تا حد قابلیت و امکان از خصوصیت نال به کارگیری نکرده و از آن غربت نمایند، چون این فرمان را دستوری بیهوده می دانند که منجر بروز خطاهای جبران ناپذیر زیادی گردد.
 

  • ۰۲/۰۷/۱۳
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی