مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

جاوا چیست؟


جاوا چیست؟
جاوا یک گویش اپ نویسی بر اساس کلاس و شی گرا میباشد که درسال ۱۹۹۴ به وسیله Sun Microsystems پیشرفته میباشد. شعار جاوا این میباشد که کدنویسی یکبار اجرا میگردد و بعد از آن در هر سیستمی قابل انجام باشند. در واقع جاوا یک لهجه جداگانه میباشد که در JVM (ماشین مجازی جاوا) اعمال میشود و به اپ های جاوا اذن می‌دهد تا بر روی هر پلتفرمی انجام شوند. جاوا به طور مجانی در چنگ برنامه نویس ها قرار می‌گیرد و با آن می قدرت نرم افزار های طراحی اپلیکیشن در مشهد  مختلفی ایجاد کرد.

لهجه اپ‌نویسی جاوا، یک گویش اپ‌نویسی با نوع‌های داده‌ای «استاتیک یا این که ایستا» (Static) میباشد، یعنی، نوع داده‌ای متغیرها، می بایست هنگام تعریف و تمجید آن ها در اپ معین شوند.

تاریخچه جاوا:

گویش جاوا در صدر OAK نامیده میشد. در بالا برای انتقال دستگاه ها و ست تاپ جعبه ها توسعه و گسترش داده شد. در سال ۱۹۹۵ Sun اسم را به جاوا تغییر تحول بخشید و گویش را تغییر تحول اعطا کرد تا از مزایای بسط بیزنس جهانی اینترنت در حالا پیشرفت به کارگیری نماید. ۱۴ سال سپس، در سال ۲۰۰۹، کمپانی اوراکل Sun Microsystems را تصاحب کرد و مالکیت دو فرآورده آن‌ها جاوا و سولاریس را در دست گرفت.

با جاوا چه اپلیکیشن هایی می قدرت نوشت؟
لهجه نرم افزار نویسی جاوا برای تایپ کردن گونه های نرم‌افزار‌های کاربردی نیز مطلوب میباشد. برخی از این اپلیکیشن ها مشمول:

اینترنت نرم افزار و اپ های اینترنت و سازمانی
نرم افزار های دسکتاپ
نرم‌افزار های تلفن همراه
اپلیکیشن های اندرویدی
نرم‌افزار های مرتبط با کارت های هوشمند
و…
سی شارپ چیست؟
زبانی سی شارپ یک لهجه شیءگرا و سطح بالا از خانوادهٔ گویش‌های چارچوب دات‌نت کمپانی مایکروسافت میباشد. لهجه سی شارپ، یک گویش نرم افزار‌نویسی چندین الگویی و منظم گردیده سبک‌های تابعی، امری، همگانی، شیءگرا و جز گرا و در بستر دات نت هست. این لهجه به وسیله مایکروسافت و جزئی از دات نت بوجود آمد و بعداً استانداردهای ECMA و ISO را نیز دربر گرفت. سی شارپ یک کدام از ۴۴ گویش اپ‌نویسی میباشد که بوسیله فرصت اجرای لهجه مشترک از چارچوب دات‌نت جانبداری میشوند و در همگی جا بوسیله مایکروسافت ویژوال استودیو شناخته می گردد.

تاریخچه سی شارپ:

این لهجه برپایه آسانی، امروزی بودن، تمامی منظوره و شیءگرا بودن ساخته شد. آندرس هجلزبرگ (Anders Hejlsberg) ، طراح گویش نرم‌افزار‌نویسی دلفی، سرپرستی دسته طراحان گویش سی شارپ را بر عهده داشت. این گویش دارنده دستوری شیءگرا شبیه ++C میباشد و به شدت از لهجه‌های جاوا و دلفی نیازمندمدرک تأثیر پذیرفته‌میباشد. در صدر اسم این لهجه COOL بود که مخفف C like Object Oriented Language بود، هر یک‌سری در ژوئیه ۲۰۰۰، هنگامی که مایکروسافت پروژه را همگانی اعلام‌کرد، نام آن به سی شارپ تغییر‌و تحول پیدا کرد. با اشکال ورژن های جاوا می‌توانید اینجا آشنا گردید.

همینطور بخوانید: فراگیری نصب سی شارپ

با سی شارپ چه نرم افزار هایی می قدرت نوشت:
از سی شارپ برای تشکیل داد نرم‌افزار های تحت استعمال می‌شود:

گسترش اپلیکیشن اینترنت پویا با استعمال از بستر .NET یا این که بقیه سیستم استدلال‌های منبع گشوده
بسط نرم افزار های دسکتاپ (ویندوز) و ذیل اینترنت
ایجاد بازی های گوناگون
بسط نرم‌افزار های اندرویدی اما خیر به اقتدار جاوا
و…
همانندی جاوا و سی شارپ :
کامپایلر جاوا و کامپایلرهای #C بعد از نظارت هر دو کد ، لهجه میانی ساخت و ساز می نمایند. کامپایلر C# لهجه وسط مایکروسافت (MSIL) را ساخت و ساز می نماید ، در حالی که کامپایلر جاوا کد بایت را تولید می نماید.
هر دو گویش java و سی شارپ لهجه شی گرا می باشند و از این رو از مفاهیمی مانند کپسوله سازی ، تعدادی ریختی ها ، وراثت و غیره تامین می نمایند.
هر دو لهجه java و #C دارنده خصوصیت های توسعه یافته مانند گردآوری فولدر های مازاد و هرز می باشند.
هر دو لهجه java و سی شارپ از دید روش کتابت کدها مشابه به هم می‌باشند.
هر دو لهجه java و #C از وراثت تعدادی طبقه (Class) حمایت می نمایند.
نرم‌افزار‌نویسی به لهجه سی‌شارپ خیلی مشابه به لهجه جاوا میباشد، به این ترتیب در شرایطی که مورد‌ای در گویش جاوا یا این که در کل، گویش‌های مشابه به سی دارید، یادگیری سی‌شارپ خیلی برایتان دشوار نخواهد بود.
تفاوت های جاوا و سی شارپ در چیست؟
فرق جاوا و سی شارپ این ایام به یک دعوا داغ تبدیل گردیده‌است. جاوا معمولا در بالا فهرست لهجه‌های آیتم به کار گیری توسعه و گسترش‌‌دهندگان حرفه ای قراردارد و یک گزینش سزاوار برای تشکیل داد کدهای سمت سرور میباشد و سی شارپ هم بیشتر در قضیه ساخت نرم افزار های ویندوزی کاربرد داراست و به هر حالا تفاوت جاوا و سی شارپ قابل شمردن میباشد که درین نصیب میخواهیم به آنان بپردازیم.
 

  • ۰۲/۰۸/۰۶
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی