۲. به کارگیری از تصویر تحت عنوان اسپلش اسکرین:
درین طریق، یک تصویر تحت عنوان اسپلش اسکرین در حیث گرفته میگردد و در حین بار گذاری نخستین اپلیکیشن، اکران داده میشود. برای این شغل، می توانید تصویر متبوع را در فولدری res/drawable قرار دهید و در پوشه AndroidManifest.xml، این تصویر را تحت عنوان background برای Activity نخستین نرم افزار طراحی اپلیکیشن در مشهد گزینش فرمایید. از جمله:
“`xml
android:name=”.MainActivity”
android:theme=”@style/AppTheme.NoActionBar”
android:screenOrientation=”portrait”
android:configChanges=”orientation|keyboardHidden|screenSize”
android:windowSoftInputMode=”adjustResize”
android:background=”@drawable/splash_screen”>
درین کد، تصویر splash_screen.png در فولدری drawable تحت عنوان background برای Activity اول رقم خورده میباشد. با این نحوه، در حین بار گذاری اول نرم افزار، تصویر متبوع به طور پسقضیه در Activity نخستین اکران داده می گردد.
در هر دو شیوه بالا، عالی میباشد تصاویر کیفیت عالی مطلوب و در اندازهی مطلوب برای دستگاه های مختلفباشد تا یوزرها بتوانند سوای اختلال از اسپلش اسکرین استعمال نمایند. همینطور، برای بهبود تجارب کاربری، عالی میباشد از تصاویر معمولی و معدود وسعت به کارگیری نمائید و از مجال لود وقتگیر برای اسپلش اسکرین دوری کنید.
سود گیری از ایجاد کرد اسپلش اسکرین در اندروید
درین مقاله کوشش کردیم شمارا معنی اسپلش اسکرین در نرمافزار نویسی اندروید آشنا کنیم. بصورت کلی اسپلش اسکرین در نرمافزار نویسی اندروید سبب میگردد برای یوزرها یک برگه خوش امدگویی بسازید تا بعداز تعدادی ثانیه دیدن لوگو و دیگر جزئیاتی که شما درین شیت قرار میدید مشغول شوند و نرم افزار شما زیباتر و ماهر خیس بنظر رسد.
به چه شکل یک شیت اسپلش اسکرین (splash screen) در اندروید بسازیم؟
برنامه نویس ها در پیاده سازی نرم افزار تلفن همراه برای این عمل یک وقفه چندین ثانیه ای در کد تولید می نمایند تا سبب ساز تشکیل داد برگه اسپلش اسکرین شوند اما شیوه اصولی آن را ایفا نمی دهند. برای اینکه بخواهید اصولی با این مضمون آشنا گردید و خودتان مبادرت به ایجاد کرد اسپلش اسکرین در اندروید استودیو نمایید توصیه میکنیم عصر تحت را تهیه و تنظیم نمایید. درین عصر ایجاد کرد اسپلش اسکرین در اندروید استودیو به شما توضیح داده می گردد.
کامپوننت اندروید چیست ؟ (Android Component)
برای جواب بدین پرسش که کامپوننت در اندروید چیست بایستی بگیم که کامپوننت های اندروید نقش مهمی را در توسعه و گسترش و تشکیل داد اپ های اندروید انجام می نمایند. کامپوننتها در اندروید، نصیبهای مجزایی از نرمافزارهای اندروید می باشند که می توانند به طور منقطع و فارغ از تعلق به نصیبهای دیگر اپ، ایفا و استعمال شوند. در واقع، کامپوننتها اجزایی میباشند که توسعه و گسترشدهندگان میتوانند از آنان در نرمافزارهای اندروید خویش استعمال نمایند تا بهبود تجربیات کاربری یوزرها را ممکن سازند.
این component ها در اندروید به دو تیم مهم و غیر اساسی تقسیم بندی میشوند. کامپوننت در اندروید باطن فایلی به اسم AndroidManifest.xml معرفی میشوند که تعامل و کارآیی آنها دراین پوشه به اندروید شناسانده میگردد.
دقت : AndroidManifest.xml یک پوشه شناسنامه ای میباشد که به یاروهمدم هر نرم افزار ی اندرویدی وجود داراست. توسعه و گسترش دهنده می بایست این فولدر را بشناسد و از آن در توسعه و گسترش ی اپ های اندرویدی به کار گیری نماید.
مثالی از استعمال از کامپوننتها در نرم افزارهای اندروید:
Fragment یک کامپوننت UI میباشد که به طور جدا از Activity قابل استعمال میباشد. این کامپوننت به توسعه و گسترشدهندگان اذن می دهد که قسمتهای مختلفی از UI را به یک سری Activity تخصیص دهند و منجر ارتقا قابلیت و امکانهای نرم افزار شوند.
مثلا، فرض فرمائید یک نرم افزار دارید که دارنده دو Activity میباشد. در Activity اولیه، یک لیست از تولیدها اکران داده می شود و در Activity دوم، جزئییات هر فرآورده به همپا هیبت خریداری جای دارد. دراینحالت، شما میتوانید یک Fragment را برای اکران ریزه کاری هر متاع ساخت و ساز نمائید. بعد از آن، هر توشه که استفاده کننده بر روی یک متاع در لیست کلیک مینماید، Fragment مرتبط با آن کالا به Activity دوم اضافه میگردد تا ریزه کاری آن اکران داده گردد.
با استعمال از این طرز، شما می توانید کد را بهبود اعطا کرد و محدودیتهایی را که در استعمال از یک Activity واحد وجود دارااست را برطرف فرمائید. همینطور، با استعمال از این نحوه، گسترشدهندگان می توانند UI را به طور عظیمتری در دست گرفتن نمایند و اپهایی زبدهی کاربری عالی ساخت و ساز نمایند.
اشکال کامپوننت اندروید :
دو نوع component در اندروید داریم : مهم و غیر مهم که هر دو تیم برای ایجاد کرد نرم افزار اندروید به کار گیری میشوند و دراین نصیب میخواهیم به هر دو گروه بپردازیم.