۹- گویش های اپلیکیشن نویسی بک اند شماره خیر: گو (Go)
Go یک گویش نرم افزار نویسی تایپ گردیده و کامپایل گردیده است که بوسیله گوگل تاسیس شده است. این اپ در سال ۲۰۰۹ برای مردم منتشر شد. نحو آن مشابه به C++/C میباشد، البته Go همینطور ایمنی یاد و بقیه خصوصیتهایی را ارائه مینماید که آن را برای اپنویسی Backend خوب مینماید. همینطور کد را مانند مانند پایتون یا این که JS خواناتر از C طراحی اپلیکیشن در مشهد می نماید.
Go یکی لهجه های اپلیکیشن نویسی بک اند سریع میباشد چون میتواند کد منبع خویش را در کامپایلر خویش به کد ماشین ترجمه نماید. همینطور دارنده خصوصیت میباشد که روند شناسایی باگ را بی آلایش می نماید.
-کارهایی که میتوانید با GOLANG اعمال دهید:
ایجاد کرد نرم افزار های ذیل اینترنت
گسترش سمت سرور
توسعه و گسترش ساکن ابری
حوزه های گرافیک
حوزه های هوش تصنعی
اپ های کاربردی یادگیری ماشین
رزرو آنلاین
امنیت سایبری
پلتفرم های پخش موسیقی و کلیپ
گفتگوی آنلاین و پیام رسانها
توسعه و گسترش بازی های کامپیوتری
-شرکت ها برتری که از Go تحت عنوان یکیاز گویش های نرم افزار نویسی Back End در پروژه های خویش به کارگیری می نمایند عبارتند از:
Uber
Google
Pinterest
Shopify
Robinhood
Twitch
-میانگین حقوق و دستمزد گسترش دهندگان GO:
پیشرفت دهندگان Golang به صورت میانگین ۱۳۱۶۲۵ دلار در سال در آمریکا درآمد داراهستند.
مسیر نرم افزار نویسی بک اند چیست؟
درحالتی که پیرو این می باشید که یک اپلیکیشن نویس بک اند ماهر گردید، پیشنهاد می شود که مسیر های اورده شده را دنبال فرمایید.
اولین مرحله در مسیر نرم افزار نویسی بک اند: شناخت مقدماتی با فرانت اند
یک کدام از لازمات تبدیل شدن به یک نرم افزار نویس بک اند ماهر، شناخت جزئی با فرانت اند میباشد. پس بایستی داده ها کافی در این باره داشته باشید و تا حدی با لهجه هایی مانند HTML و CSS و قاب ورک هایی مانند BootStrap آشنا باشید تا بتوانید در شکل ضرورت تغییراتی در پوسته های استاتیک بدهید.
دومین مرحله در مسیر اپ نویسی بک اند: یادگیری دستکم یک گویش بک اند
در قسمت های قبلی با بعضی از گویش های سمت سرور، کاربرد و برخی خصوصیت هایشان آشنا شدیم. بعداز نظارت ظریف هرکدام این لهجه ها میتوانید متناسب با پروژه تان یک لهجه برای یادگیری تعیین نمائید. توصیه اینجانب به شما برای استارت, گویش هایی مانند PHP یا این که Python میباشد.
سومین مرحله در مسیر نرمافزار نویسی بک اند: شناخت و یادگیری یک مقر داده
توصیه می شود که همزمان با یادگیری لهجه، به یادگیری یک مقر داده نیز بپردازید چون یادگیری یک گویش سوای استعمال از مقر داده عملا بی منفعت میباشد. مقر داده های مختلفی برای یادگیری وجود دارااست که البته میتوان خاطرنشان کرد MongoDB مورد ی مطلوب تری میباشد.
چهارمین مرحله در مسیر نرم افزار نویسی بک اند: تعیین و یادگیری قاب ورک
توصیه می شود بعد از یادگیری بدون نقص یک لهجه به سراغ یادگیری کادر ورک مطلوب بروید چون قاب ورک ها منجر تنبل شدن شما گردیده و دیگر کارکشته به یادگیری و احاطه به آن لهجه را نخواهید داشت.
بعداز اشراف بی نقص بر لهجه دلخواه, به سراغ قاب ورک بروید چون قاب ورک ها کدها را در یک چارچوب خاص و منظم باصرفه کرده، امنیت و چگونگی را بالا برده و به فعالیت هایتان سرعت میبخشند.
پنجمی مرحله در نقشه راه و روش اپ نویسی بک اند: یادگیری و اشراف بر در دست گرفتن ورژن و Git
هنگامی که روی یک پروژه در حالا فعالیت کردن میباشید ممکن میباشد با بعضی نادرست و خطاها رو به رو گردید. بعد از هر توشه اصلاح نیاز به یک اسکن از عمل وجود دارااست و برخی مواقع نیاز داریم تا بدانیم چه تغییراتی در چه هنگامی فیس داده اند و به یک مرحله خاص از کارمان برگردیم کهاین امری محال میباشد.
با به کارگیری از در اختیار گرفتن نسخه این قابلیت وجود دارااست که تاریخچه ای از تغییرات، برگشت به هر مرحله ی دلخواه و… را فارغ از هیچ سیرتکامل مشکلی داشته باشیم. این تجهیزات در خدمت هایی همانند GitHub ،GitLab و… وجود داراست.
ششمی مرحله در نقشه خط مش نرم افزار نویسی بک اند : یادگیری مباحث تخصصی خیس
بعد از طی کردن پنج مرحله ی قبلی شما فراهم ی اخذ پروژه های گوناگون میباشید ولی مدام مطالب متنوعی برای یادگیری وجود دارااست که کل شدنی نیستند. برای یادگیری تخصصی خیس و ماهر خیس بک اند سفارش میکنیم که به یادگیری مطالب پایین بپردازید:
یادگیری عمل با API ها مانند: REST،SOAP ،JASON APIs و…
یادگیری الگورتیم های امنیت اینترنت مانند: SHA family ،bcrypt و…
موتورهای کاوش: Elasticsearch و…