مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


چه‌طور sdk را نصب کنیم؟
برای نصب Android SDK در اندروید استودیو، می‌توانید پروسه تحت را طراحی اپلیکیشن در مشهد  دنبال نمایید:

۱. مرحه نخستین نصب sdk اندروید:

دانلود و نصب Android Studio: آغاز می بایست Android Studio را از وبسایت قانونی Android Studio در نشانی https://developer.android.com/studio دانلود و نصب نمایید. Android Studio اطراف گسترش یکدست میباشد که دربرگیرنده Android SDK میباشد.

۲. مرحله دوم نصب android sdk:

مفتوح کردن SDK Manager: بعد از نصب Android Studio، بایستی آن را ایفا نمائید. بعد در منوی بالا، بر روی “Tools” کلیک نمایید و بعد “SDK Manager” را تعیین فرمائید.

۳. مرحله سوم نصب sdk در اندروید استودیو:

گزینش پکیج های لازم: در پنجره گشوده گردیده، می‌توانید پکیج های مایحتاج برای گسترش اپلیکیشن های اندرویدی را تعیین فرمائید. از جمله، میتوانید SDK های متعدد، ابزارهای تنظیمات، مشابه سازهای دستگاه و … را گزینش نمائید.

۴. مرحله چهارم نصب sdk برای اندروید استودیو:

نصب پکیج های گزینش گردیده: بعداز گزینش پکیج های موردنیاز، بر روی دکمه “Install Packages” کلیک فرمایید تا آغاز به دانلود و نصب پکیج های گزینش گردیده نمائید. درین مرحله ممکن میباشد برای دانلود و نصب پکیج ها به اتصال به وب نیاز باشد.

۵. مرحله پنجم sdk اندروید استودیو:

پیکربندی SDK: بعد از نصب پکیج های موردنیاز، برای پیکربندی SDK میتوانید به نصیب “SDK Platforms” و “SDK Tools” رفته و پیکربندی متبوع خویش را اعمال دهید.

در غایت، با نصب و تهیه و تنظیم Android SDK، شما مهیا گسترش اپلیکیشن های اندرویدی با استعمال از Android Studio خواهید بود.

طریق یافتن و تغییر‌و تحول SDK در اندروید استودیو به چه شکل میباشد؟
برای یافتن و تغییر‌و تحول SDK در اندروید استودیو، روند تحت را دنبال نمائید:

مفتوح کردن Android Studio: آغاز Android Studio را گشوده فرمائید.
مفتوح کردن SDK Manager: از منوی Tools در بالای ورقه، مورد SDK Manager را تعیین فرمائید.
مشاهده SDK های مو جود: در پنجره گشوده گردیده، لیستی از SDK های مو جود برای شما نشان داده می شود. حال میتوانید ورژن‌های متعدد را برای نصب گزینش فرمایید.
نصب یا این که بروزرسانی SDK: برای نصب یک SDK نو، یکی مورد های مو جود را گزینش کرده و روی دکمه Install Packages کلیک فرمائید. همینطور، برای بروزرسانی یک SDK، به طور شبیه میتوانید به نصیب Update Packages رفته و ورژن تازه را نصب نمایید.
تغییر تحول مسیر SDK: در‌صورتی‌که می خواهید SDK را در یک مسیر دیگر نصب نمائید، از منوی File مورد Settings را گزینش فرمایید. آن گاه در پنجره گشوده گردیده، به نصیب Appearance & Behavior رفته و آیتم System Settings را گزینش نمائید. درین بخش، میتوانید مسیر SDK را تغییر و تحول دهید.
با جاری ساختن این فرآیند، شما می‌توانید SDK های گوناگون را در اندروید استودیو نصب کرده و مسیر نصب را نیز تغییر‌و تحول دهید.
آیا Android SDK بدون‌پول میباشد؟
آری، Android SDK کاملا بدون‌پول میباشد و کلیه گسترش دهندگان می‌توانند از آن به طور بدون پول به کارگیری نمایند. همینطور، ابزارهای دیگری نیز برای بسط اپلیکیشن های اندرویدی وجود دارا هستند که به طور مجانی در دسترس می باشند، البته Android SDK یکی مهمترین و بدون نقص ترین تیم ابزار برای بسط نرم افزار های اندرویدی میباشد.

ضمنا، اعتنا داشته باشید که برای استعمال از بعضی ابزارها مانند Android Studio نیاز به سیستم برهان ویندوز، مک یا این که لینوکس دارید و همینطور بایستی علم کافی در قضیه اپلیکیشن نویسی داشته باشید.

آیا Android SDK برای گسترش نرم افزار های iOS نیز قابل به کارگیری میباشد؟
خیر، Android SDK برای گسترش نرم‌افزار هایی که برای سیستم دلیل اندروید می‌باشند، مطلوب میباشد و نمی قدرت از آن برای گسترش نرم افزار های iOS بهره برد. برای توسعه و گسترش نرم‌افزار های iOS، می بایست از ابزارهای منحصر بدین سیستم استدلال مانند Xcode و iOS SDK بهره برد.

همینطور، توسعه و گسترش دهندگان میتوانند از چارچوب های متن گشوده مانند React Native و Flutter برای پیشرفت اپ های iOS و اندرویدی به کارگیری نمایند که‌این چارچوب ها از لهجه هایی مانند جاوااسکریپت و Dart حفاظت می نمایند. البته همچنان می بایست برای گسترش نرم‌افزار های iOS از Xcode و iOS SDK استفاده نمود.

آیا Android SDK برای توسعه و گسترش اپ هایی که به دیتابیس های فرنگی متصل میباشند، قابل به کار گیری میباشد؟
آری، Android SDK برای بسط اپ هایی که به دیتابیس های فرنگی متصل می باشند، قابل استعمال میباشد. در واقع، Android SDK مشمول ابزارهایی برای اتصال به دیتابیس ها و اجرا عملیات CRUD (Create, Read, Update, Delete) برای داده هاست.

برای اتصال به دیتابیس های فرنگی مانند MySQL، Oracle و SQL Server، می اقتدار از JDBC (Java Database Connectivity) که در Android SDK نیز جانبداری میگردد، به کار گرفت. همینطور، برای اتصال به دیتابیس های NoSQL مانند MongoDB و Cassandra، می قدرت از کتابخانه هایی مانند MongoDB Java Driver و DataStax Java Driver بهره مند شد.

به طور کلی، Android SDK برای توسعه و گسترش اپ هایی با اشکال و اقسام دیتابیس ها قابل استعمال میباشد.
 

  • ۰۲/۰۸/۱۸
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی