خصوصیت چهارم: تعامل با خصوصیتهای سیستم استدلال
فلاتر قادر است خصوصیتهای سطح سیستم ادله را به سادگی در دست شما قرار دهد. خواسته از این خصوصیتها دسترسی جستن به GPS، تایید صلاحیتهای دسترسی، بلوتوث، داده سنسورهای گوناگون و... . آحاد این مفاد از روش افزونههایی اجرا می شود که بوسیله پیشرفتدهندگان گوگل پیادهسازی طراحی اپلیکیشن در مشهد گردیدهاند.
درحالتی که خصوصیتهایی سطح سیستم ادله از روش افزونهها قابل دسترس نبودند می توانید از قابلیتی به عنوان Platform Channels استعمال بکنید. این قابلیت و امکان در واقع یک راه و روش ارتباطی برای گویش نرم افزارنویسی دارت و خصوصیتهای Native میباشد که منجر میگردد تا شما بتوانید از راهکارهای منحصر به فرد به شخصی برای رابطه برقرار کردن با این گروه از خصوصیتها به کار گیری نمائید.
خصوصیت پنجم: مستندات و جامعه کاربری حاذق
با وجود آنکه فلاتر یک تکنولوژی نسبتا تازه میباشد البته از مستندات و جامعه کاربری بسیار خیر و خوبی فایدهمند میباشد. با پیش بینی این زمینه شما میتوانید به خیر مراحل آموزشی با به کار گیری از فلاتر را پیش ببرید و در شرایطیکه که با مشکلی روبرو گردید بتوانید منابع آموزشی قابل قبولی را پیدا فرمایید.
پروسه یادگیری فلاتر به چه شکل میباشد؟
فلاتر فرآیند یادگیری بسیار راز راست و واضحی دارااست. برعکس دیگر تکنولوژیهای پیشرفت کراس پلتفرم که شما نیاز به یادگیری چیزهای متفاوت دارید، برای یادگیری فلاتر آغاز شما نیاز دارید که به خیر و خوبی با لهجه اپلیکیشننویسی دارت شغل کرده و آنگاه پروسه یادگیری خویش فلاتر را آغاز نمائید. بعد میتوانید پروژههایی که در لحاظ دارید را پیش برده و دنبال زمانهای کاری در مورد کاریتان باشید.
عصر آموزشی «یادگرفتن Flutter» صحیح به عبارتی چیزی میباشد که به شما امداد مینماید تا بدین منظور برسید. درین عصر ما آغاز نرم افزارنویسی به گویش دارت را به شما یادگرفتن می دهیم و بعد از آن سراغ یادگیری خویش فلاتر خوا هیم رفت. در غایت ما یک پروژه خرد و چندین پروژه تبارک را با به کار گیری از این تکنولوژی و خصوصیتهای ماهر آن ساخت و ساز خواهیم کرد.
چرا می بایست فلاتر را خاطر بگیریم؟
با اعتنا به تجربیاتی که عبد استخراج کردهام و مواقعی را از پیشرفتدهندگان حرفه ای فلاتر شنیدهام می بایست بیانکنم که در اکثری از حالت فلاتر می تواند شایسته ترین تکنولوژی باشد که شما می بایست سراغ آن بروید. بگذارید به طور سریع بعضی از این موردها را اسم ببریم:
امکان گسترش محلی به ما این امکان را می دهد تا نرم افزارهایی با ظواهر و همت نرم افزارهایی ساخت و ساز کنیم که با استعمال از گویشهای اساسی یعنی جاوا و سوئیفت پیادهسازی می شوند.
رابط کاربری ماهر و فراوانی بسیار زیاد ویجتهای گوناگون این امکان را به فلاتر می دهند تا بتواند در مسیر ساخت و ساز و پیاده سازی رابط کاربری خوشگل به ما یاری بکند. این زمینه در غایت سبب بهاین میگردد که بتوانیم ظواهر بسیار حرفه ای داشته باشیم.
کد بیس اثبات برای هر دو سیستم برهان سبب ساز می گردد که فرآیند بسط نرم افزارها بسیار سریعخیس پیش آمده و گسترشدهندگان بتوانند در حین کوتاهی بیشترین خروجی را داشته باشند.
متن گشوده و بدونپول بودن فلاتر در کنار داشتن جامعه کاربری تعالی سبب ساز بهاین میگردد که یادگیری و استعمال از آن بسیار شلخیس گردیده و در غایت پروسه یادگیری و دیباگینگ سریعی داشته باشید.
روند یادگیری بدیهی سبب بهاین میگردد تا اشخاصی که قصد یادگیری سریع فلاتر را داراهستند بتوانند به خیر به غرضشان برسند.
پیشگفتار ای بر Null Safety در دارت
اولی معرفی از خصوصیت Null Safety در دارت تحت عنوان پیش اکران (tech preview) در اوایل ژوئن این سال (2020) اجرا شد و دیگری در اواخر اکتبر آمد.
دراین نوشتهیعلمی ما خصوصیت های گویش دارت و کلیه چیز مربوط به Null Safety در دارت - که اساس و شالوده چارچوب flutter میباشد - و همینطور طرز ی به کارگیری از آن را پژوهش میکنیم.
Null Safety در دارت
Null Safety یک خصوصیت کاربردی نسبتاً امروزی میباشد که به ما یاری می نماید از مفاد خاص (exception) تهی (null) در اپلیکیشن های خویش اجتناب کنیم ، این نوع exception ها گروه ای از اشکالات می باشند که به راحتی انواع زدایی (debug) نمیشوند.
Null Safety یک نتقطه اوج تعالی برای لهجه دارت میباشد و همینطور سبب ساز پیشرفت در عملکرد میشود و در ورژن 2.9 دارت تحت عنوان یک خصوصیت تازه زبانی معرفی شد.
در ورژن 2.9 دارت، همگی ی type ها به صورت پیش فرض non-nullable (غیر تهی) میباشند و براین اساس مقادیری که میتوانند تهی باشند بایستی معلوم شوند.
متغیرهای nullable متغیرهایی میباشند که ممکن میباشد دربردارنده یک مقدار دارای اعتبار باشند یا این که نباشند - در وضعیت دوم ، آنها null یا این که تهی در حیث گرفته میگردند، در حالی که متغیرهای non-nullable یا این که غیرتهی مدام بایستی دارنده یک مقدار باشند و هیچ زمان نمی توانند null یا این که تهی باشند.
void main(){
String name;
name = null;
print(\"Name is $name\");
}
با خصوصیت Null Safety دارت ، کدی مانند کد بالا غلط ساختوساز می نماید و کامپایل نمیشود.
از آنجا که تمامی ی type ها به صورت پیش فرض non-null میباشند ، مدام اصلی میباشد که یک متغیر non-null را با مقادیر non-null مقدار دهی کنیم. این به ما یاری می نماید کد null-safe را با تضمین قدرتمند در حین کامپایل بنویسیم.