مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰


جاوا چیست؟
جاوا یک گویش نرم‌افزار نویسی بسیار دوست داستنی میباشد که به وسیله Sun Microsystems (که اکنون وابسته به Oracle میباشد) تاسیس شده است. اپلیکیشن های اندروید نیز با به کار گیری از لهجه جاوا پیشرفته اند.جاوا دوران ها بعد از C و C ++ پیشرفته و اکثری از خصوصیت های بارز این لهجه های حاذق را دربرگیرنده می گردد. در حالی که به بعضا از اشکالات آن‌ها‌را پوشش  طراحی اپلیکیشن در مشهد داده میباشد.
گویش های نرم‌افزار نویسی همچنان صرفا به اندازه کتابخانه هایشان قوی می‌باشند. این کتابخانه ها برای یاری به پیشرفت دهندگان در ایجاد کرد نرم افزار های کاربردی به وجود آمده اند.
برخی از خصوصیت های اساسی جاوا عبارتند از:

• یادگیری و ادراک سهل
• غیر وابسته از پلتفرم بودن
• امن
• شی گرا بودن
• ماشین های مجازی

اندروید به شدت بدین اصول نخستین جاوا متکی میباشد. بسته بسط اپ اندروید (SDK) دربرگیرنده بخش اعظمی از کتابخانه های استاندارد جاوا (کتابخانه های ساختار داده، کتابخانه های ریاضی، کتابخانه های گرافیکی، کتابخانه های کانال سازی و غیره) و همینطور کتابخانه های اختصاصی اندرویدی میباشد که به شما در توسعه و گسترش نرم‌افزار های بسیار دیدنی اندروید یاری می نماید.

چرا یادگیری جاوا راحت میباشد؟
به دلایل زیادی یادگیری جاوا سهل وآسان میباشد. جاوا یک کدام از گویش های نرم‌افزار نویسی میباشد که به صورت پهناور آیتم گفت و گو، فراگیری و به کار گیری قرار می‌گیرد. این نرم افزار برای اشکال مختلفی از پروژه های اپ نویسی، صرف حیث از مقیاس آن‌ها، از نرم‌افزار های اینترنت گرفته تا نرم افزار های موبایل آیتم به کارگیری قرار میگیرد.
ضمن این جاوا یکی‌از خواناترین لهجه های اپ نویسی برای بشر میباشد. بدین مضمون‌ که فردی که اطلاعاتی در ارتباط اپلیکیشن نویسی ندارد نیز میتواند با تحقیق کدهای آن تا حدودی متوجه کوشش آن خواهد شد. به نمونه پایین اعتنا نمایید:

char character = \'a\';
if(character==\'a\')
{
doSomething();
}
else
{
doSomethingElse();
}


با قرائت کد بالا میتوانید به طور تقریبی آن را ادراک فرمائید. یک متغیر واحد به اسم کاراکتر (character)وجود داراست. در‌حالتی که متغیر کاراکتر موازی با کلام a باشد، بعد فعالیت بخصوصی را اعمال بده (با فراخوانی doSomething())، در غیر این شکل شغل دیگری را ایفا بده (با فراخوانی doSomethingElse()).
 

  • ۰۲/۱۱/۱۵
  • دیزاین اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی