دستگاه های هوشمند امروزه توسعه بسیار متعددی داشته اند و همین فرمان سبب گردیدهاست که دنیای نرم افزار ها نیز روز آپ دیت توسعه و گسترش یابد. دراین نوشتهی علمی قصد داریم در ارتباط با جدیدترین داده ها مرتبط با نرم افزار ها مطالبی را ذکر کنیم؛ در حالتیکه در پی شناخت با طراحی اپلیکیشن در مشهد جدیدترین تکنولوژی های پیاده سازی نرم افزار می باشید، مطالب این نوشتهی علمی را دنبال فرمایید.
۱۴ تکنولوژی نو پیاده سازی نرم افزار در سال ۲۰۱۸
پیرو ۱۴ آیتم از جدیدترین تکنولوژی های پیاده سازی نرم افزار ذکر میکنیم:
۱–اعتنا ویژه به هوش تصنعی و مصنوعی
دنیای امروز، دنیای دانش و فناوری میباشد و ربات ها و خودروها خیلی از شغل های روزانه ی اشخاص را جاری ساختن میدهند. طولی نخواهد کشید که شاهد ارتقاء خودروهای فارغ از سرنشین یا این که دستیاران صوتی فردی مثل Siri و … خوا هیم بود؛ یکی تکنولوژی های نو پیاده سازی نرم افزار ها، دستیارهای صوتی می باشند که امکان تشخیص رخ و صدا دارا هستند و برای حل اختلال با بشر رابطه برقرار میسازند. با ورود این دستیارهای صوتی، دگرگونی متعددی در استخراج و امور تولید شد.
۲–تمرکز بر تکنولوژی های ابری
با خلاقیت تکنولوژی ابری CBT (CBT Cloud Based Technology) ایراد کمبود فضای ذخیره سازی در دستگاه های هوشمند، برطرف شد. به دلیل آن که اطلاعات در یک فضای ابری ذخیره سازی میشوند و فضای یاد ی تلفن همراه ها را چندان اشغال نمیکنند و محدودیتی برای ذخیره سازی داده ها یوزرها وجود نخواهد داشت.
با این فناوری به ویژه نرم افزار های سازمانی، گسترش بسیار متعددی کردند. حدس میگردد ترافیک نرم افزار های ابری در آجل ارتقا بسیار متعددی را داشته باشد.
۳–بسط نرم افزار های سازمانی و BYOD
هر چه که فرصت می گذرد ما شاهد این هستیم که تعداد سازمان هایی که از نرم افزار های تجاری استعمال می نمایند، بیشتر و بیشتر میشود؛ مضمون BYOD یا این که Bring Your Own Device در آتی دربین شرکتهای از التفات بسیار متعددی منتفع خواهد بود.
تکنولوژی های نو پیاده سازی نرم افزار
۴–دقت ویژه به مضمون وب شی ءها (IoT)
امروزه اصطلاح وب اشیا(IoT) در نهاد های تجاری نفوذ قابل توجهی داشته میباشد و خلال این، این فناوری دگرگونی بسیار متعددی را در حصول و شغل های خرده فروش، صنعت املاک به وجود آورده میباشد و این به جهت مضمون شهر هوشمند میباشد.
این تکنولوژی هم اینگونه در قسمت های دیگری همانند خودرو، یادگرفتن، حفظ های بهداشتی و … نیز تأثیر بسیار متعددی خواهد داشت و کمپانی گوگل و اپل در همت برای ایجاد کرد نرم افزار های مطابق IOT می باشند. جذاب میباشد بدانید که گوگل قصد دارااست از معنی“اندروید چیزها” برای تامین از “وب شی ءها” رونمایی نماید. انتظار می رود بازار IOT در سال ۲۰۲۱ رویش قابل توجهی را داشته باشد. برخی نیز حدس می نمایند کهاین بازار از ۱۵۷ دلار سال ۲۰۱۶ به ۶۶۱ بیلیون خواهد رسید.