فراگیری نصب Jetpack Compose
بعداز شناخت با معنا Jetpack Compose و خصوصیتها، تجهیزات و کاربردهای آن درین قسمت از نوشته، طرز ساخت پروژه اندرویدی بر پایه ی Jetpack Compose گزینه پژوهش قرار خواهد گرفت. ضمن این، شیوه اضافه کردن Jetpack Compose به پروژههای فعلی نیز یادگرفتن داده طراحی اپلیکیشن در مشهد گردیدهاست.
ساخت پروژه نو Jetpack Compose در اندروید استودیو
برای ساخت و ساز پروژه اندرویدی بر اساس Jetpack Compose بایستی از واپسین ورژن اندروید استودیو بهره برد. برای این خواسته در قدم ابتدا می بایست همچون تصویر تحت در ورقه Welcome to Android Studio بر روی دکمه New Project کلیک کنیم.
در پنجره نو گشوده گردیده بر روی آیتم Empty Compose Activity کلیک کرده و دکمه Next را بزنید.
پنجره new project در اندروید استودیو
بعداز این کاغذ در پنجره مرتبط با داده ها پروژه اسم، اسم بسته، محل ذخیرهسازی و دستکم ورژن SDK را گزینش فرمایید.
گزینش خصوصیات پروژه
با کلیک بر روی دکمه Finish پروژه اندرویدی بر طبق Jetpack Compose فعالسازی گردیده و مهیا جاری ساختن میباشد.
اضافه کردن Jetpack Compose به پروژه فعلی
برای اضافه کردن Jetpack Compose به پروژه فعلی و به کار گیری از تجهیزات آن، نیاز به اجرا یکسری تغییرات در پروژه فعلی وجود دارااست. دستکم ورژن SDK سازگار با Jetpack Compose ورژن ۲۱ میباشد و بایستی به طبعً این گزینه را در لحاظ داشت. برای اضافه کردن Jetpack Compose به پروژه فعلی در قدم در آغاز می بایست به سراغ فولدر build.gradle رفت و کدهای ذیل را در آن قرار بخشید.
android {
buildFeatures {
compose true
}
composeOptions {
kotlinCompilerExtensionVersion \'1.2.0\'
}
}
آنگاه، در قسمت مرتبط با dependencies بایستی مورد ها تحت را اضافه کرد.
dependencies {
implementation \'androidx.activity:activity-compose:1.3.1\'
implementation \"androidx.compose.animation:animation:1.1.1\"
implementation \"androidx.compose.foundation:foundation:1.1.1\"
implementation \"androidx.compose.material:material:1.1.1\"
implementation \"androidx.compose.runtime:runtime:1.1.1\"
implementation \"androidx.compose.ui:ui:1.1.1\"
}
کل تغییرات متبوع برای به کارگیری از Jetpack Compose در پروژه اندرویدی اجرا شدند و فقط با استعمال از کدهای کاتلین در Activity اساسی نرمافزار میاقتدار رابط کاربری نرم افزار را بر اساس این ابزار تازه پیاده سازی پیادهسازی کرد.
یادگرفتن مرحله به مرحله Jetpack Compose
دراین قسمت از نوشته بهاین پرسش جواب داده شود که چهطور میقدرت از Jetpack Compose در پیاده سازی رابط کاربری پروژههای اندرویدی به کار گرفت. بعداز نصب و اعمال پیکربندی اول به خواسته به کارگیری از Jetpack Compose در اندروید استودیو به طور قدم به قدم، طرز پیادهسازی پروژه اندرویدی بر طبق این ابزار گزینه تحقیق قرار خواهد گرفت.
تولید پروژه Hello World در Jetpack Compose
ساخت پروژه چاپ عبارت پر اسم و رسم «Hello World» یا این که «درود جهان» اولین چیزی میباشد که نرم افزارنویسان در هنگام یادگیری گویش اپلیکیشن نویسی تازه فرا میگیرند. دراین نصیب نیز آغاز خاطر خوا هیم گرفت که به چه شکل به امداد Jetpack Compose عبارت Hello World را به روی برگه اکران موبایل اندرویدی چاپ کنیم.
ای چاپ شدن عبارت Hello World بر روی ورقه می بایست کد ذیل را در Activity مهم نرم افزار قرار بخشید.
class SimpleTextActivity : AppCompatActivity() {
override fun onCreate(savedInstanceState: Bundle?)
{
super.onCreate(savedInstanceState)
setContent
{
SimpleText(\"Hello World\")
}
}
}
@Composablefun SimpleText(text: String) {BasicText(text)}
در مثال کد بالا، باطن بدنه کلاس SimpleTextActivity اسلوب onCreate قرار داده گردیده است. تا اینجای فعالیت همگی چیز شبیه قبلی میباشد و پیاده سازی رابط کاربری به امداد کیت پیشرفت دیرین UI اندروید نیز به همین شکل اعمال میگرفت.
وجه تمایز Jetpack Compose و شیوه سنتی پیشرفت رابط کاربری به کارگیری از مشی setContent میباشد که داخل این نصیب قابلیت و امکان تعریف و تمجید کامپوننتها و متُدهای متفاوت وجود دارااست. تابع SimpleText از نوع @Composable به سیاق setContent ارسال گردیده است و در فیض، متن Hello World به امداد آن روی ورقه اکران داده میشود.