مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات تخصصی طراحی اپلیکیشن

ارائه مقالات طراحی اپلیکیشن

مقالات طراحی اپلیکیشن

  • ۰
  • ۰

قیمت خوب، بسیار امداد‌کننده میباشد.
گام سوم – شناساییی خریداران بالقوه و ایده‌آل
پس از  طراحی اپلیکیشن  کشف کردن مشتریان احتمالی، دسته‌بندی‌شان فرمائید و آن گروهی که بیشتر از سایر احتمال می‌دهید خریدار کالا شما باشند را غیر وابسته فرمایید. با تنی چند از این اشخاص تماس گرفته و بپرسید که آیا حاضر به خرید اپلیکیشن‌ی شما میباشند؟ در صورتی آری با چه قیمتی.
گام چهارم – چیزی مابین قیمتی که برایتان سودآوری داراست و آنچه مشتری حاضر به پرداخت میباشد تعیین نمائید.
اگرچه تقاضای مشتریان ارجحیت داشته البته لبه‌ی فایده شما نیز اهمیت داراست به این ترتیب به آسانی بدن به هر قیمتی ندهید.
گام پنجم – ارزش انتخابی را بر روی مارکت غرض تست فرمائید.
به معرض فروش گذاشتن نرم افزار، صحبت آخرین در پیروزی ارزش‌گذاری و سبک درآمدی شماست. بدین ترتیب برای نرم‌افزار خویش بازاریابی کرده و آن را در معرض فروش بگذارید.
و ولی در امر نرم افزار‌های بدون پول
این سبک درآمدی بسیار متغیر بوده و نسبت به فروش بدون واسطه نوسان بیشتری داراست. به حقیقت از نرم‌افزار‌های بدون پول چطور می‌قدرت کسب درآمد کرد؟
چندین نمونه از طریق‌های سودآوری این نوع نرم‌افزار‌ها:
فروش داخل‌اپ‌ایکسب درآمد از تبلیغاتبه کارگیری از اپ‌های مجانی به مراد سکویی برای فروش بقیه تولیدهاعده‌آوری یوزرها برای فروش محصولاتی که در آینده ایجاد میکنیدارتقا اعتماد و اعتبار مارکخب هم اکنون که با دو سبک درآمدی آشنا شدید، لابد میگویید کدام یک بهتر میباشد؟ راستش را بخواهید، پاسخ قطعی و بی آلایش‌ای نیست. جواب این پرسش بستگی داراست به هدف ها شما از اپ و فضای رقابتی که در آن قرار دارید. ولی صرفنظر از سبک درآمدی گزینش گردیده، نرم افزار گوشی سودآور میباشد. حال ممکن میباشد متاع این بهره، پول یا این که کسب اعتبار و آوازه باشد.
پلتفرمایده‌ی نرم افزار، امکان‌ها، مخاطبان و سبک درآمدی آن مشخص و معلوم شده‌است. فعلا نوبت تعیین جایگاه یا این که پلتفرم اپلیکیشن میباشد. اندروید، iOS، ویندوز فون، زیر اینترنت یا این که تمامی‌ی آنها. اپلیکیشن‌تان را می خواهید روی کدام پلتفرم اجرا فرمائید. بسته به پلتفرم تعیین گردیده، بها اپلیکیشن میتواند متغیر باشد. زمانی حرف از اپ‌های Native میباشد، تعیین رایج در بین دو مورد اندروید و اپل میباشد. همان طور که میدانید، گزینش رنج میباشد. یوزرها اندروید و اپل به طور کامل با یکدیگر متعدد میباشند. حال چرا نرم افزار را برای هر دو پلتفرم نسازیم؟ چنانچه پولش را دارید، به دلیل آن که خیر. مسلما این فعالیت را انجام دهید!
به سوالمان برگردیم، کدام یک را تعیین کنیم؟ برای امداد به شما مزایا و معایب هر دو پلتفرم را ذکر میکنیم. تصمیم با خودتان:
مزایای iOS
هزینه و بازه کمتر برای ساخت‌و‌ساز نرم افزار نسبت به اندروید. به همین خیال بخش اعظمی از کمپانی‌ها نخست ورژن‌ی iOS نرم‌افزار را منتشر می‌نمایند و بعداز استقبال از آن سراغ ورژن‌ی اندرویدی میروند.یوزرها وفادارتر و محاوره ای بگوییم پولدارتر که شل‌خیس برای خرید نرم افزار پول خرج می‌نمایند.قیمت ویژه‌ی مشتری برای یوزرها اپل بیشتر از اندروید میباشد.آلرژی کیفی اپل و در دست گرفتن‌های سرسختانه‌اش تضمین‌کننده‌ی کیفیت فراتر اپلیکیشن‌هاست. به این ترتیب مثل اندروید، هر کسی با هر اپ‌ای نمی‌تواند به رقابت با شما بیاید. همان رقبای شما اپ‌هایی می باشند که سرشان به تنشان می‌ارزد!معایب iOS
ماهیت اپل نیازمند ارائه تر و تمیز بروزرسانی برای نرم افزار‌هاست. کسانی که طبق استانداردهای اپل از انجام این عمل طفره بروند از فضای رقابتی مارکت بیرون می شوند. تعمیر و حفظ منظم نرم‌افزار، هزینه‌ی پایانی را ارتقاء میدهد.سیاست‌های اپل در پذیرش و تایید نرم افزار‌ها بسیار سرسخت‌خیس از گوگل میباشد بخصوص برای اهل ایران‌هامزایای اندروید
تعداد بیشتر و ترافیک فراتر یوزرها اندروید که در معنای بازار بزرگ‌خیس و فروش بیشتر میباشد.ارزش نرم افزار‌های اندرویدی نسبت به هم اندازه اپلی خویش ارزان‌خیس می باشند که استقبال بیشتر یوزرها را در پی دارااست.بروزرسانی‌های اندروید به اندازه‌ی اپل وجود ندارد.معایب اندروید
یوزرها اندرویدی خسیس‌خیس میباشند و به خیال تعدد اپلیکیشن‌های بدون‌پول خیلی مشقت بار پول خرج می‌نمایند.بسط‌ی نرم افزار‌های اندروید بازه بیشتری مورد نیاز دارااست. به گفته‌ی گسترش‌دهندگان، لااقل ۲ الی ۳ برابر iOSتنوع بسیار زیاد دستگاه‌های اندرویدی در سایزها و رزولوشن‌های متفاوت، بروزنگه‌داشتن نرم‌افزار و سازش با دستگاه‌های گوناگون را به یک کابوس تبدیل می‌نماید که تمامی‌ی اینها هزینه‌ی بسط و محافظت را ارتقاء میدهند.خب هم اکنون که با مزایای هر دو پلتفرم آشنا شدیم، توده‌بندی آخرین را ارائه میدهیم.
اندروید یا این که iOS: کدام یک بهتر میباشد؟
ضریب نفوذ هر دو پلتفرم در سطح خیر جای دارد. ولی دو نکته مورد نیاز میباشد گفته خواهد شد:
او‌لین مدل سنگین کردن منافع هر موردو دیگری یوزرها هدفتانمراد ما از مدل سنگین کردن این میباشد که برای مثال اپل قواعد و راهبرد‌های سختگیرانه‌ای برای توسعه و گسترش‌دهندگان اوضاع کرده تا کیفیت و امنیت پلتفرم مراقبت خواهد شد. اینجا می بایست اکانت کتاب فرمائید که هزینه‌های سربار برای نگه‌داری نرم‌افزار، قیمت مراقبت کیفیت و امنیت اپلیکیشن را داراست یا این که خیر. همین مسئله برای بقیه مورد ها نیز صحت می‌نماید. یوزرها اندرویدی کمتر خرج می‌نمایند البته تعدادشان هم خیلی بیشتر از جمعیت یوزرها iOS میباشد. تشخیص مصالح به سبک کسب‌وکار و هدف ها اپ‌ی شما برمی‌خواهد شد.
دومی و مهم ترین نصیب این معادله، یوزرها شما می باشند. می بایست هر دو تیم یوزرها اندروید و iOS را آنالیز روانشناسانه نمایید و در غایت مشاهده کنید کدام یک به یوزرها ایده‌آل شما مجاورت‌خیس می‌باشند. مثلا در حالتی‌که مشتریان هدفتان سیاه‌پوست‌های آمریکایی ۲۰ الی ۳۰ ساله باشند شاید اندروید تعیین بهتری باشد. جدول زیر این صحبت را تایید می‌نماید.


یا این که به عنوان مثال در شرایطی‌که یوزرها هدفتان آسیا، آفریقا یا این که آمریکای جنوبی میباشد به صورت جدا اندروید موفق میدان میباشد.


در حالتی‌که پولش را داشتید قطعا نرم افزار را بر روی دو پلتفرم منتشر نمائید. هر دو آینده‌ی خیر دارا‌هستند. با این درحال حاضر همان گونه که گفتیم بسط و مراقبت نرم‌افزار برای اندروید به بازه و شکیبایی‌ی بیشتری نیاز دارااست که تا حدودی هزینه‌های ساخت و ساز، بسط و حفظ نرم‌افزار را ارتقا میدهد. نشر روی دو پلتفرم هزینه‌ها را حدودا دوبرابر می‌نماید. اما پس از گسترش‌ی نرم افزار روی یک پلتفرم، ساخت‌و‌ساز اپ برای پلتفرم دیگر سهل و آسان‌خیس میباشد البته چیزی که می باشد نسبتاً ۷۵% هزینه‌ی نخستین را برای پلتفرم بعدی نیز می بایست تقبل نمائید.
نوع اپ و سعی آنپس از تعیین پلتفرم، نوبت ساخت‌و‌ساز اپلیکیشن میباشد. نوع اپ و خصوصیت‌های فنی‌اش به تنهایی فاکتور مهمی در انتخاب هزینه‌هاست. نرم افزار‌های تلفن همراه همیشه در حالا داینامیک‌خیس شدن میباشند و نسبتاًً هیچ محدودیتی در چیزهایی که می سازند وجود ندارد. درین راهنما، نوع اپ را به چهار دسته تقسیم میکنیم:
لیستی/جدولیدیتابیسیداینامیک/پویابازیلیستی/جدولی
این نرم افزار‌ها معمولا لیستی از داده ها را اکران می دهند. در واقع لیستی از داده‌ها ظواهر می‌گردد که با کلیک روی هرکدام، زیرمجموعه یا این که جزئیات آن اکران داده می‌گردد. مثال‌اش، انبوه کتاب‌هایی میباشد که در قالب یک اپلیکیشن در مارکت‌ها منتشر گردیده‌اند. برای مثال کتاب‌های تعبیر و تفسیر خواب. این دسته بی آلایش‌ترین نوع اپلیکیشن‌ها را تشکیل می دهند و بیشتر از نرم‌افزار به یک اینترنت‌وبسایت بی آلایش مشابه می‌باشند.

  • ۹۹/۱۰/۲۴
  • دیزاین اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی